News

Mihaela Rădulescu este de nerecunoscut. A renunţat la rochiile sexy şi a apărut aşa la un eveniment!

Mihaela Rădulescu este de nerecunoscut. A renunţat la rochiile sexy şi a apărut aşa la un eveniment! camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Ea este una dintre cele mai sexy personalităţi TV din România şi mereu impresionează cu apariţiile sale atent studiate, în haine la modă, cât mai provocatoare, care îi scot în evidenţă corpul lucrat la sală. Este o femeie trasă prin inel, face mult sport şi asta se vede de la o poştă, căci arată de milioane la vârsta de 48 de ani. Cu toate acestea, cele mai recente apariţii din weekend ale frumoasei brunete sunt şocante pentu toţi cei care îi cunosc stilul vestimentar. Felix şi Mihaela în stilul anilor '50. Alături de iubitul austriac, Felix Baumgartner, Mihaela a participat la un eveniment care avea ca tematică vestimentaţia anilor '50. Aşa că cei doi şi toţi cei care au participat la Goodwood Festival of Speed în Anglia au trebuit să schimbele hainele moderne, fie că vorbim de rochii sexy în cazul femeilor, sau de costume la modă în cazul bărbaţilor, cu o vestimentaţie adecvată, respectând dress-code-ul evenimentului - vintage.

Mihaela a apărut astfel cu o sumedenie de pălăriii de epocă, în nuanţe de vişiniu, ori mov prună şi decorate cu flori, alături de rochii vintage accesorizate cu mănuşi, bijuterii sau haine de blană. Nici cascadorul Felix nu a fost mai prejos, ci s-a conformat evenimentului, îmbrăcat într-un costum şi cu o bască vintage, şi accesorizat cu ceas vechi de buzunar, cravată şi chiar celebrul trabuc. Astfel,  cei doi s-au întors puţin în timp, fiind, de asemenea, şi prima dată când o vedem pe Mihaela purtând o asemenea vestimentaţie de epocă care o transformă total.

Iar cei doi s-au distrat pe cinste în timpul celor două zile de curse de la celebrul festival. "Goodwood Revival s-a încheiat! Am petrecut frumos! Am împărtăşit o mulţime de momente extraordinare şi pasiunea pentru maşini şi avioane vechi! Nu vom uita niciodată această experienţă remarcabilă şi, prin urmare, dorim să mulţumim Lordului March, soţiei sale, Janet, şi echipei sale harnice care a depus atât de mult efort pentru a face ca acest festival să se întâmple! RESPECT! Felix şi Miha", a scris Felix pe contul său de Instagram, la o fotografie în care apărea alături de Mihaela Rădulescu, lângă nişte motociclete vechi.

Foto: Instagram