News

Mihaela Rădulescu: „Felix Baumgartner era în planul meu“

Mihaela Rădulescu: „Felix Baumgartner era în planul meu“

După controversata ediţie a emisiunii „Românii au talent“, vedeta de televiziune a fost şi în vizită la Europa FM, în noua emisiune de radio a Andreei Esca, unde a făcut unele dezvăluiri picante.

În vreme ce toată lumea comenta reacţiile sale de la „Românii au talent“ (faptul că i-a spus unei tinere dansatoare să slăbească 5 kg, sărutul pe care i l-a oferit unui concurent şi prestaţia de dans în făină), Mihaela Rădulescu era invitata Andreei Esca în emisiunea sa radiofonică de la Europa FM.

Pentru că se cunosc foarte bine, discuţia dintre ştirisă şi la jurata de la „Românii au talent“ a decurs ca o conversaţie firească, între fete, la cafea.

Aşa se face că Andreea Esca i-a mărturisit Mihaelei Rădulescu că era sigură că va fi ceva între ea şi Felix Baumgartner.

„Când am vazut interviul, i-am spus regizorului de emisie al Ştirilor Pro TV: Răduleasca n-o să-l scape pe parasutist!“, a spus Andreea râzând.

Invitata ei nu s-a arătat deranjată, aşa cum se aşteptau unii, ba chiar a vorbit despre începuturile relaţiei ei cu paraşutistul austriac.

„Felix Baumgartner face parte din colecţia mea de interviuri «Cei mai buni din lume», în care am adunat nişte interviuri de care sunt foarte mândră – câştigători de Oscaruri, câştigători de premii Nobel, campioni mondiali în diverse sporturi, scriitori dintre cei mai bine vânduţi din lume, Dan Brown, Orhan Pamuk. (…) El era în planul meu de cei mai buni din lume, pentru că e un om cu 7 recorduri mondiale şi primul om care a depăşit viteza sunetului. Era în planul meu. Nu era în planul meu să şi facem ochiurile împreună dimineaţa“, a povestit Mihaela Rădulescu amuzată.

Mai târziu, în emisiune, Andreea Esca i-a făcut o surpriză invitatei sale, aducând-o în studio pe buna ei prietenă, Dana Budeanu.

Mihaela Rădulescu a profitat de ocazie că este ascultată de mii de oameni, pentru a da o replică elegantă celor care o atacă în presă: „Presa de scandal nu te ridică şi nu te coboară nicăieri dacă ai o carieră conturată, dacă ai venit cu ceva construit de tine şi durabil.“

Ea a recunoscut în aceeaşi emisiune că succesul are „foarte mare legătură cu greşelile pe care le faci, dar din care înveţi. (...) Slavă Domnului, am învăţat atât de multe pentru că am făcut atât de multe greşeli - şi abia aştept să mai fac altele, că uite ce multe învăţ. Mi se pare că (succesul) are foarte multă legătură cu ambiţia. Am fost un om ambiţios. Mi-am stabilit uneori nişte ţinte uneori mai mari decât pot să duc, dar de fiecare dată m-am chinuit să duc visul ăla până la capăt“.

Pentru că multe comentarii din presă fac referire la posibilele operaţii estetice pe care Mihaela Rădulescu şi le-a făcut, ea a ţinut să aducă unele lămuriri.

„Nu mi-am făcut nimic la buze. De fiecare dată când pun o poză pe Facebook, că na, mă mai prostesc şi eu, primesc zeci de comentarii legate de buze. E adevărat că mi-am îndreptat nasul la un moment dat, că mi-am mai... repus şi eu nişte chestii la locul lor...“, a spus Mihaela în timp ce Andreea Esca a completat: „Să ştiţi că arată spre sâni“, pentru ca apoi să-i explice invitatei sale „ştii că la radio trebuie să explici orice“.

Foto: pagina personală

Foto: pagina personală