News

Mihaela Rădulescu le răspunde haterilor

Mihaela Rădulescu le răspunde haterilor

Sătulă să tot fie criticată pe propria pagină de socializare pentru prestaţia pe care o are ca gazdă a show-ului "Uite cine dansează", vedeta a postat un mesaj cu adresă directă către contestatarii ei.

Până acum, a ignorat orice comentariu răutăcios la adresa ei, dar chiar şi Mihaela Rădulescu are o limită de toleranţă. Aşa că, în stilu-i caracteristic, le-a dat o replică "în masă" celor care n-o suportă, într-un mesaj postat pe Facebook.

"Vă mulţumesc frumos pentru toate gândurile bune! Pentru cele urâte, vă compătimesc. Şi vă poftesc afară din casa mea virtuală, pentru că nu-mi place mizeria. Aici nu e vreun forum sau vreo piaţă publică, ci o pagină pe care am dreptul să postez ce cred eu de cuviinţă şi să îngădui pe cine doreşte să comunice civilizat, cu energie bună şi după ce a gândit înainte să scrie. Nu puteţi schimba viaţa nimănui cu răutăţi şi insulte, nici măcar pe a voastră. Şi e păcat... de voi. Cât despre caracter, mă mândresc cu unul nepătat. Iar dacă vă amăgiţi că cei care zâmbesc fals şi vorbesc în lozinci au caractere frumoase, s-ar putea să aveţi nişte surprize amare. Vă doresc numai bine şi-mi pare rău că nu ne vom mai întâlni vreodată. Aş fi putut să vă inspir, să vă motivez, să vă bucur în atâtea feluri... Dar, aţi uitat, probabil, că avem doar o viaţă de trăit. Şi v-o întunecaţi cu fiere, în loc să o sărbătoriţi cu iubire, bunătate, umor, generozitate, curiozitate... Mă opresc, oricum nu vorbim aceeaşi limbă... ştiu".