News

Mihaela Rădulescu, parodiată şi de Dani Oţil?

Mihaela Rădulescu, parodiată şi de Dani Oţil?

Credeam că va avea parte de mai multă bunăvoinţă din partea fostului ei iubit. Dar iată că nici prezentatorul matinalului de la Antena 1 n-a iertat-o şi i-a dat o replică voalată, dar înţepătoare.

Chiar de la el nu ne aşteptam! Dani Oţil, fidelul fost iubit şi fan pe viaţă al Mihaelei Rădulescu!

Ei bine, chiar şi el a avut ceva de spus în controversa iscată de jurata de la „Românii au talent“, chiar dacă a făcut-o cu un umor fin, dar destul de sarcastic.

Ieri, în timpul matinalului de la Antena 1 pe care-l prezintă cu Răzvan Spiridon, Dani Oţil a avut invitate în platou două fetiţe de 8 ani care au dansat în direct. După momentul artistic, prezentatorul a făcut o remarcă cu adresă la reacţia Mihaelei Rădulescu vizavi de prestaţia altor două dansatoare, ceva mai mari, ce-i drept, de la Pro TV.

„Ce ghinion am şi eu ca om de televiziune! Dacă una avea un kilogram sau două în plus şi ziceam asta, o săptămână toată lumea vorbea de mine, aveam contracte, lumea mă ciupea pe net. Veneau specialişti, dansatori, coregrafi, bucătari, toţi spuneau de mine ceva, dar nu am acelaşi noroc şi desigur...acelaşi onorariu“, a spus el la „’Neaţa cu Răzvan şi Dani“.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările