News

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner, cantonaţi în deşertul Arizona FOTO

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner, cantonaţi în deşertul Arizona FOTO camera-retro icon Vezi galeria 27 poze

Adrenalină, sport extrem şi privelişti magnifice. Aşa a arătat "tabăra de antrenamente" Air Force Red Bull US.

Mihaela Radulescu Felix Baumgartner Arizona (21)

Pentru două săptămâni, Mihaela Rădulescu şi iubitul ei austriac, Felix Baumgartner, au campat chiar în deşertul Arizona, unde s-au desfăşurat antrenamentele piloţilor şi skydivers-ilor de la Air Force Red Bull US.

"Ca să nu doară :), încep cu veştile proaste - a fost frig, am mâncat doar junk food, n-am vizitat nimic, n-am cumpărat nimic, n-am purtat decât bocanci şi pulovere şi n-am prea avut semnal la telefon. Trec brusc la veştile bune - am petrecut vreo 2 săptămâni în mijlocul deşertului Arizona, la antrenamentul echipei RED BULL AIR FORCE US. Un fel de Disneyland pentru iubitorii de zbor, adrenalină, sport extrem şi tăiat respiraţia. Echipa de atleţi Red bull conţine numai campioni mondiali de skydiving, basejump, wingsuit, high speed flight, acrobaţie aviatică...", a descris Mihaela Rădulescu experienţa ei din magnificul deşert Arizona.

"Cu mândrie, completez că Felix a devenit pilotul oficial de elicopter al acestei echipe, cea mai bună din lume. Nici nu ştiu cu ce sau cu cine să încep, aşa că vă las să priviţi albumul american, în care sunt şi câteva poze grozave făcute de Mircea Goia, cu care în sfârşit am avut bucuria să mă întâlnesc. Adaug că am mai bifat un salt cu paraşuta, că am avut lacrimi în ochi când m-a strâns în braţe Kirby Chambliss (în prima poza) - multiplu campion al SUA şi al lumii la acrobaţie cu avionul şi că lumea asta a campionilor, mai ales la sporturi extreme, mă inspiră grozav şi mă face să scriu lecţie după lecţie de viaţă, de curaj, de pasiune şi îndrăzneală, seriozitate, dar şi distracţie cât cuprinde", a mai spus plină de entuziasm vedeta noastră, postând o serie de imagini care surprind în cele mai frumoase tuşe cele două săptămâni de sport şi adrenalină.