Beauty

Mihaela Tatu e din nou la regim. Uite cât a reuşit să slăbească

Mihaela Tatu e din nou la regim. Uite cât a reuşit să slăbească

După o perioadă în care nu şi-a mai putut controla creşterea în greutate, fosta vedetă de televiziune s-a hotărât să-şi impună un program susţinut de slăbire.

Mihaela Tatu

N-am mai văzut-o de mult timp pe Mihaela Tatu care, după ce a pus punct carierei sale în mass media, a devenit antrenor de dicţie şi ţine seminarii despre comunicarea publică.

Deunăzi, însă, am revăzut-o la fel de veselă ca întotdeauna şi într-o formă care ne-a lăsat să înţelegem că se preocupă din nou de felul ei de-a fi “de 3 x femeie” (aşa cum se numea şi celebrul său format de televiziune).

Mihaela Tatu la Vorbeste lumea
Mihaela Tatu la "Vorbeşte lumea".

Căci, după o perioadă în care şi-a lăsat tiroida să-şi facă de cap, Mihaela Tatu a mers la medic şi a găsit soluţia salvatoare. Rezultatul: a reuşit să slăbească 8 kilograme.

Mihaela Tatu la Vorbeste lumea 2
Din nou în platoul Pro TV.

„Nici nu pot să rostesc ce am văzut când m-am cântărit. Şi am mers la medic. Mi-a zis ce să fac, mi-a spus până şi la ce instructor să merg. Şi am început şi tratamentele corporale, masaj, vacuum. Într-o luna de zile s-au dus aproape 8 kilograme“, a spus ea cu mândrie în emisiunea “Vorbeşte lumea”.

Adela Popescu si Mihaela Tatu la Vorbeste lumea
Alături de Adela Popescu, gazda emisiunii.

„În fiecare dimineaţă mă trezesc la şase. Cinci zile din şapte sunt la sală, la ora şapte. Cu îngrijire, cu un nutriţionist la Bucureşti, cu un antrenor la Oradea, cu sală pe unde apuc... A început să se simtă, se vede că am slăbit“, a mai spus ea la Pro TV, etalându-şi noua siluetă.

12920443_1347470281933678_3755051691652136739_n
Aşa arată acum Mihaela Tatu.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările