News

Mihai Albu a depus o plângere penală. Spune că Iulia Albu nu îl lasă să îşi vadă fetiţa: "Se va lăsa cu amenzi"

Mihai Albu a depus o plângere penală. Spune că Iulia Albu nu îl lasă să îşi vadă fetiţa: "Se va lăsa cu amenzi" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Pare că apele nu s-a liniştit între Iulia Albu şi Mihai Albu, nici la atâţia ani de la divorţ. Designerul de modă susţine cu tărie că fosta soţie nu îl lasă să îşi vadă fiica, tocmai de aceea a depus o plângere penală. El a declarat că luptă pentru Mikaela, unicul lui copil!

Nici la şapte ani de la divorţ, Iulia Albu şi Mihai Albu nu au o relaţie liniştită. Au apărut acum discuţii referitoare la copilul lor. Mikaela creşte alături de mama ei, iar, în urma unei hotărâri, micuţa trebuie să petreacă unele zile şi cu tatăl ei. Mihai Albu susţine că fosta soţie nu îl lasă să îşi vadă fiica aşa că a depus o plângere penală:

"Am făcut o plângere penală. În mod repetat a nesocotit o hotărâre judecătorească şi acum se face o anchetă. Şi se va lăsa cu amenzi. E o atitudine pe care dintotdeauna a arătat-o. Nu e ceva nou pentru mine. Nu mă interesează raportul meu vizavi de ea, ci de fetiţă. Copilul are dreptul superior să aibă relatii cu ambii părinţi", a dezvăluit Mihai Albu în cadrul emisiunii „Star Matinal” de Weekend, scrie AntenaStars.ro.

Din declaraţiile făcute de Mihai Albu, se înţelege că fosta soţie nu i-ar permite să îşi vadă fiica după ce acesta s-a pozat cu o coroană pe cap şi a transmis mesajul „Am CORONA, n-am virus”. Lucrul acesta ar fi scos-o din minţi pe Iulia Albu, motiv pentru care a hotărât că nu o mai lasă pe fiica lor, Mikaela, să se întâlnească cu tatăl ei. 

"Nu vreau să o jignesc pe mama fetiţei mele, însă atitudinea ei şi imaginea ei este aceea: apare cu mături în cap, la nas, cu tot felul de chestii. La un moment dat mi-am pus şi eu coroana în cap şi mi-am făcut un selfie, unde am zis: <<am coroana, n-am virus>>. Asta ce înseamnă? E o glumă. Mi-a spus că sunt penibil. Se răzbună pe copil involuntar, nu pe mine. Încerc să îi fie alături, dar nu pot", a mai explicat Mihai Albu la TV.

FOTO: Facebook

Modifică Setările