Vedete

Mihai Bendeac a ajuns actor datorită mamei sale şi lui George Ivaşcu

Mihai Bendeac a ajuns actor datorită mamei sale şi lui George Ivaşcu camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Mihai Bendeac a avut parte de surpriză de proporţii pe scena iUmor. Momentul va putea fi văzut mâine, la Antena1.

George Ivaşcu, actorul care i-a schimbat viaţa lui Mihai Bendeac, vine la iUmor. Atunci când a fost anunţat pe scenã, colegii de juriu nu au putut sã nu observe reacţia lui Mihai: „Am simţit cum se topeşte!”, a mãrturisit Delia. Vizibil emoţionat, Mihai a savurat momentul şi imediat dupã, le-a fãcut o mãrturisire emoţionantã colegilor sãi din juriu, dar şi celor prezenţi în salã.

„E un om absolut minunat şi îi sunt recunoscãtor pe viaţã, lui şi domnului Gelu Colceag!”, pentru ca mai apoi sã continue cu o poveste de la începuturile carierei lui. „La un moment dat, i-am zis mamei cã o sã mã fac actor şi ea, sãraca, s-a dus la o casã de bilete de la un teatru, mai exact de la Teatrul de Comedie şi le-a spus: <<Am şi eu un bãiat care vrea sã se facã actor!>>. Aşa am ajuns la teatru şi absolut uluitor este faptul cã prima întâlnire cu George Ivaşcu a avut loc la douã sãptãmâni distanţã, în cabina în care eu stau, de ani de zile, la Teatrul de Comedie. Şi, culmea, în acest moment joc cu domn’ profesor în spectacolul „Revizorul”, unde stãm amândoi în cabina respectivã, ceea ce e absolut fascinant şi foarte emoţionant! M-a pregãtit pentru teatru!”, a mai spus juratul iUmor.

Noutăţile nu se opresc însă aici. Ilona Brezoianu, Monica Davidescu, Anda Adam, Mira, Maria Buzã, Marcel Pavel, Daniel Lazãr, George Ivaşcu, Şerban Pavlu sau Radu Herjeu (membru al Consiliul Naţional al Audiovizualului) vor urca pe scena iUmor şi nu vor avea nicio reţinere sã-i ironizeze pe cei trei juraţi.

 

 

 

 

 

Modifică Setările