TV

Mihai Bendeac, făcut KO de Antena 1?

Mihai Bendeac, făcut KO de Antena 1?

În scandalul legat de rezilierea contractului, trustul Intact pare să-i fi dat actorului lovitura de graţie: îi cere 1.300.000 € daune, plus interdicţia de-a mai realiza emisiuni de televiziune până la finalizarea procesului.

Până după Paşte, mai precis până pe 17 aprilie, Mihai Bendeac nu-şi va putea pune semnătura pe nicio emisiune televizată, în condiţiile impuse de Antena 1, care l-a dat în judecată pe motiv că nu a mai vrut să realizeze emisiunea „iComedy“, cerându-i şi daune în valoare de 1.300.000 de euro.

De cealaltă parte, actorul se apără spunând că a renunţat la acest format, pe motiv că i s-a “comandat” să nu facă glume pe seama anumitor persoane, precum Radu Banciu, Mircea Badea ori Dan Voiculescu, lucru pe care Bendeac l-a considerat o încălcare gravă a dreptului de exprimare.

În van, însă, a tot postat pe pagina sa de Facebook astfel de dovezi. Conducerea Antenei 1 este de neclintit în faţa deciziei de a-şi recupera dauna, aşa cum reiese şi dintr-un comunicat official: „Având în vedere deciziile acestuia din ultima vreme, Antena 1 îi mulţumeşte şi păstrează amintiri frumoase privind colaborarea de până acum, dar în acelaşi timp va aprecia plata daunelor în valoare de 1.300.000 de euro pe care Mihai le datorează conform contractului“.

Suma exorbitantă, dar şi imposibilitatea de a câştiga alţi bani din producţii de televiziune pe o perioadă nedeterminată îi pot îngenunchea actorului cariera în showbiz. Noroc, însă, cu proiectele din teatru.

Foto: pagina personală

Modifică Setările