News

Mihai Bendeac, impresionat de Rodica Popescu Bitănescu. Gestul făcut de actor

Mihai Bendeac, impresionat de Rodica Popescu Bitănescu. Gestul făcut de actor

Rodica Popescu Bitănescu a făcut senzaţie la iUmor. Marea actriţă a reuşit nu doar că a reuşit să îi surprindă cu prezenţa, ci şi să îi lase şi fără cuvinte pe Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac.

”Nu poate fi contestată, e una dintre cele mai interesante actriţe pe care le-am văzut!”, va spune Cheloo, în timp ce Mihai Bendeac a căzut la picioarele Rodicăi Popescu Bitănescu. ”A fost absolut minunată, pe lângă faptul că are mintea la fel de ageră ca la 20 de ani, are o tinereţe extaordinară în gândire! A înţeles dinamica, schimbările, e un om care s-a adaptat fără să se trădeze pe sine! În public au fost puşti, care poate nu o ştiau, dar toată lumea o iubea!”, a spus fascinat Mihai Bendeac.

Ajunşi la sezonul nouă al emisiunii iUmor, atât juraţii, cât şi prezentatorii, ar fi putut fi tentaţi să creadă că le-au văzut pe toate, dar pe parcursul audiţiilor concurenţii le-au dovedit că nu pot fi mai departe de adevăr. Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac vor fi surprinşi duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, de nume mari din viaţa publică din România care vor urca pe scena iUmor pentru a-i ”perpeli” la foc mic. Irinel Columbeanu, Cezara Dafinesc, Florin Ristei şi Sebastian Coţofană şi Irina Margareta Nistor vor sta în faţa juraţilor iUmor pentru a le spune lucruri pe care nu mulţi nu ar îndrăzni să le rostească.

 

 

 

 

Modifică Setările