News

Mihai Bendeac şi-a sărbătorit mama: ''Dacă te lăsa medicul să faci chiuretaj, cine îţi mai ura acum''

Mihai Bendeac şi-a sărbătorit mama: ''Dacă te lăsa medicul să faci chiuretaj, cine îţi mai ura acum''

Par făcuţi pentru umor, chiar dacă el e actor, iar ea asistent medical. Au aceeaşi pasiune pentru artă, ba chiar au scris şi o carte împreună. Mihai Bendeac şi-a sărbătorit ieri mama, femeia cu care împarte foarte multe dintre trăsături.

”La mulţi ani, mamă! Te iubesc! Vezi? Dacă te lăsa medicul să faci chiuretaj, cine îţi mai ura acum pe Instagram? În plus, pentru că m-ai născut la 20 de ani, am şi o mamă tânără!”, a fost mesajul pe care Mihai Bendeac i l-a dedicat mamei sale.

Emilia Bendeac s-a declarat emoţionată de avalanşa de mesaje primate. “Noaptea trecută la 2,30 plângeam de dorul tatălui meu, pentru că este prima mea aniversare fără el, astăzi a fost o zi încărcată de evenimente din cele mai plăcute. Am simţit şi am primit toate gândurile şi urările voastre de bine, pentru care va sunt recunoscătoare.Toate acestea mă motivează şi îmi arată că dacă tot ceea ce faci în viaţa aceasta este cu gând curat şi inimă, sufletul îţi este răsplătit cu bucurie şi iubire. Vă mulţumesc şi vă doresc sănătate şi linişte sufletească”.

 

 

Modifică Setările