Vedete

Mihai Bobonete, Costi Diţă şi Mihai Rait prezintă emisiunea "La Măruţă" din platoul Pro TV

Mihai Bobonete, Costi Diţă şi Mihai Rait prezintă emisiunea "La Măruţă" din platoul Pro TV camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Nimic nu îi stă în cale pentru a fi aproape de telespectatori şi a le aduce 2 ore de relaxare şi veşti interesante! Cătălin Măruţă a fost şi ieri live, de la ora 15:00, de la el de acasă.

Ajutat de Magitot, invitatul special al zilei, din platou, Cătălin a stat de vorbă cu actorul Cuzin Toma şi cu sosia acestuia din serialul Las Fierbinţi, cu Anna Lesko care a pregătit o prăjitură specială, dar şi cu Bogdan Vlădău şi soţia lui, care tocmai au revenit din vacanţă!

Astăzi, Cătălin a lansat provocarea unor alţi prieteni ai emisiunii: Mihai Bobonete, Costi Diţă şi Mihai Rait! Şi niciunul nu a stat pe gânduri. Ba chiar, Bobo şi Rait au fost live în emisiunea de ieri şi i-au spus lui Cătălin că nu-l pot refuza şi că vor fi în platou pentru a-l ajuta să fie alături de cei de de acasă. Înaintea emisiunii, Mihai Bobonete declară: „Ne-a rugat Cătălin să-l ajutăm cu emisiunea, că el este bolnăvior şi are nevoie să stea acăsică. Am pus mână de la mână şi după ce am vorbit cu Rait şi Costi, am zis Da, Da, Da şi cu 3 de DA, mergem în finală. Acum ce-o ieşi...nu ştiu că noi live n-am mai prestat aşa în 3!”

Şi Costi admite că nu a stat prea mult pe gânduri când a acceptat propunerea: ”Am zis DA, hai să facem treaba asta, pentru că oricum se mula pe un plan malefic al meu, despre care nu ar trebui să vorbesc, dar în fine, vă spun. Planul este că uşor, uşor, vreau să prezint toate emisiunile de la PRO. Dimineaţa, la prânz şi seara, când te uiţi la PRO TV, să mă vezi pe mine. Asta e începutul. Acum, lăsând gluma la o parte, da, având în vedere situaţia am fost de acord să prezint alături de colegii mei. Sper ca Măruta şi Andra să treacă cu bine peste perioada asta. Am reţineri pentru că evident este o treabă la care se pricepe bine el, sper că o să facem bine, noi vom încerca să suplinim lipsa lui. Cred că o să ne descurcăm, a venit din gândul că ne dorim să ajutăm. Mă bazez pe abilitatea mea de a mă adapta şi pe colegii mei Bobo şi Mişu alături de care am trecut prin multe.”

”Nu m-am mai regăsit în postura asta, de a prezenta o emisiune live! Am acceptat provocarea lui Măruţă şi ne vom vedea astăzi! Ce-o ieşi, numai Dumnezeu ştie! Nu-mi fac griji, sunt cu colegii mei şi noi ne păzim spatele unul altuia!”, a completat Mihai Rait

 

Modifică Setările