News

Mihai Bobonete s-a căsătorit religios FOTO

Mihai Bobonete s-a căsătorit religios FOTO camera-retro icon Vezi galeria 16 poze

După 14 ani de relaţie, vedeta Pro TV a făcut pasul cel mare! Iată detaliile.

"Atât vă spui: M-am însurat! ". Acesta este mesajul prin care Mihai Bobonete şi-a anunţat fanii că, în sfârşit, a făcut nunta religioasă cu partenera sa de viaţă, Cătălina, care aştepta să fie mireasă încă de acum 14 ani.

Mihai Bobonete, actorul cu cele mai multe proiecte de la PRO TV (nu mai puţin de trei emisiuni!), este împreună cu Cătălina încă din 2003 şi are doi copii, un băiat de 7 ani, Octavian, şi o fetiţă, de 3 ani, Maria Elena. Şi cununia civilă au făcut-o târziu, în 2011. Acum, încurajat, cel mai probabil, de prietenul său, Octavian Strunilă, care recent a decis să ajungă şi el la altar după nouă ani de relaţie, Mihai Bobonete a făcut marele pas în weekend, în prezenţa câtorva rude şi prieteni foarte apropiaţi.

Naşi le-au fost Octavian şi Oana Strunilă, iar ceremonia a avut loc într-o biserică dintr-o biserică din cartierul bucureştean Dămăroaia. Evident, n-au lipsit nici colegii din serialul „Las Fierbinţi”, Adrian Văncică, Mihai Raiţ Dragomir şi Mihai Mărgineanu, dar nici regizorul Dragoş Buliga.

Atât mirii, cât şi invitaţii lor au avut ţinute lejere, ca pentru un party între prieteni.

Interesant este că mireasa a optat pentru un buchet de anemone roşii şi trandafiri albi prinşi în păr, iar lumânările au fost ornate la fel de boem, cu flori de lavandă şi trandafiri mici albi.

Foto: Gina Buliga