News

Mihai Constantinescu (73), internat din nou de urgenţă. Artistul este în comă

Mihai Constantinescu (73), internat din nou de urgenţă. Artistul este în comă

Îndrăgitul cântăreţ de muzică uşoară a fost transportat noaptea trecută la spital. Medicii sunt rezervaţi.

Mihai Constantinescu a ajuns ieri seară în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală. Soţia lui, Simona Secrier, a fost cea care l-a găsit inconştient în casă şi a sunat la 112. Artistul a intrat în stop cardio respirator, iar medicii au început manevrele de resuscitare. În cursul nopţii, artistul a mai intrat într-un stop cardio respirator şi este în comă.

Acum, Mihai Constantinescu se află internat la secţia de terapie intensivă, dar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte starea lui de sănătate.

Potrivit unor surse citate de Fanatik.ro, Mihai Constantinescu are creierul foarte afectat şi a făcut 6 stopuri cardiace în spital. El ar fi fost resuscitat după şapte şocuri electrice. Cântăreţul se află în comă, iar estimările iniţiale arată că acesta ar avea sub 3% şanse să îşi revină. De asemenea, acesta ar avea sub 1% şanse să revină la o viaţă normală.

Simona Secrier face un apel către oamenii care îl apreciază pe artist să se roage pentru sănătatea lui, situaţia fiind una gravă. „Dacă iubiţi un mare artist al României vă propun să ne rugăm şi să ne dorim ca el să fie bine”, a declarat aceasta în emisiunea "Agenţia VIP" de la Antena Stars. 

În ultimii 10 ani, Mihai Constantinescu, care a împlinit în luna ianuarie 73 de ani, a fost operat la inimă de două ori.

Comentarii

Modifică Setările