Vedete

Mihai Constantinescu a ajuns de urgenţă la spital! Care este starea artistului în prezent?

Mihai Constantinescu a ajuns de urgenţă la spital! Care este starea artistului în prezent?

Celebrul cântăreţ Mihai Constantinescu ar fi ajuns de urgenţă la spital, după ce, pe lângă problemele deja existente de sănătate pe care le are, ar fi făcut şi febră.

Deşi nu se s-au aflat până acum prea multe informaţii, Mihai Constantinescu ar fi, potrivit tabloidelor, stabil, dar în stare destul de gravă, deoarece în ultimii ani a ajuns de mai multe ori la spital, din cauza problemelor pe care le are.

Cel mai recent, Mihai Constantinescu ajunsese la spital la finalul anului trecut, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla la un restaurant. În anul 2017, el a suferit şi o operaţie pe cord deschis, iar în anul 2008 medicii anunţau că artistul suferă de mai multe afecţiuni cardiace: stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie.

În trecut, despre Mihai Constantinescu s-a scris, nu doar o dată, că ar fi murit, iar acest lucru l-a întristat pe artist, care a oferit un interviu emoţionant la un post tv: „Aş vrea să rog din toată inima pe acea persoana care probbabil mă iubeşte atât de mult, să nu mai scrie pe Facebook că am murit. Eu sunt bine mersi, sănătos. Este a doua oară când este postată ştirea aceasta. Vreau să spun că mă întâlnesc cu oameni simpli pe stradă cărora le vine să plângă. Aş vrea să mă întâlnesc cu personajul care face povestea aceasta atât de urâtă, să facem cunoştinţă şi să-i explic cu toată dragostea că-l iubesc enorm. Dar să se liniştească. Trăiesc, sunt viu! Mulţumesc vieţii, sorţii, luminii, că exist“.

Modifică Setările