News

Mihai Constantinescu este stabil, dar veştile din spital nu sunt bune: „Lucrurile nu se pot repara şi nu se pot rezolva“

Mihai Constantinescu este stabil, dar veştile din spital nu sunt bune: „Lucrurile nu se pot repara şi nu se pot rezolva“

La începutul lunii martie, Mihai Constantinescu ajungea de urgenţă la spital, artistul având grave probleme de sănătate. Din păcate pentru el, lucrurile nu stau deloc bine şi încă de atunci se află internat în spital, fiind în comă.

Deşi au trecut mai bine de patru luni de când a ajuns în spital, veştile bune nu prea apar, iar doctorii sunt sceptici când vine vorba despre şansele de a mai trăi ale artistului. Recent, Simona Secrier, soţia lui Mihai Constantinescu, a oferit la România TV noi detalii despre starea artistului.

„Le mulţumesc tuturor celor care au grijă de el şi oamenilor care îl iubesc. Cu ajutorul lui Dumnezeu, el va fi învingător. Pentru Mihai, am toată puterea din lume. Cu gândul că el va fi bine, Dumnezeu îmi dă putere. Mihai este stabil şi este un luptător, aşa cum a fost dintodeauna. Cu ajutorul lui Dumnezeu şi al îngerilor din spital, va ieşi învingător şi de data aceasta. Ce pot să mă rog? Doar ca Mihai să se facă bine. Mihai nu poate fi vizitat. La terapie intensivă nu poate intra nimeni, doar familia. Dacă pot oamenii, când au timp, să se roage pentru Mihai“, a spus Simona Secrier.

Şi Mihaela, fosta soţie a artistului, a vorbit despre starea în care se află Mihai Constantinescu, afirmând, potrivit Libertatea, că lucrurile nu se pot repara. „Se fac paşi mici, dar avem încredere şi avem nevoie de răbdare. Starea lui Mihai este stabilă, este în continuare în aceeaşi situaţie, se fac paşi mici în sensul bun al cuvântului. Este în continuare în comă indusă, pentru că altfel nu au cum. Lucrurile nu se pot repara şi nu se pot rezolva. Este singurul mod în care poate fi tratat şi ajutat, ca tot ceea s-a stricat, s-a deranjat acolo, să se repare“, a spus fosta soţie a lui Mihai Constantinescu.