News

Mihai de la 3 Sud-Est, infectat cu coronavirus. E internat în spital, la Terapie Intensivă. Ce spun medicii

Mihai de la 3 Sud-Est, infectat cu coronavirus. E internat în spital, la Terapie Intensivă. Ce spun medicii camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Încă un artist de la noi este infectat cu noul virus. Mihai Budeanu, membru al trupei 3 Sud-Est, a fost testat pozitiv. Acesta se află în spital, sub atenţia medicilor. Care e starea lui de sănătate acum?

Cântăreţul în vârstă de 44 de ani, Mihai Budeanu, unul dintre componenţii trupei 3 Sud Est, este infectat cu coronavirus. Se pare că acesta ar fi ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal Mangalia, scrie stiripesurse.ro.

Mihai Budeanu a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), dar în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

Se pare că starea lui de sănătate e delicată, medicii îl ţin sub observaţie şi sub tratament. Conform declaraţiilor făcute de medici, cântăreţul se află la Terapie Intensivă. 

“Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

Şi medicii de la Medgidia au confirmat că starea de sănătate a pacientului preluat de la Mangalia este destul de delicată.

Foto: Facebook, Click

Modifică Setările