News

Mihai Gâdea, înlocuit în emisiunea "Sinteza zilei" de la Antena 3. Decizia luată de prezentator

Mihai Gâdea, înlocuit în emisiunea "Sinteza zilei" de la Antena 3. Decizia luată de prezentator camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

E unul dintre cei mai iubiţi jurnalişti din România, dar acum a luat o decizie! Mihai Gâdea a fost înlocuit în emisiunea  "Sinteza zilei" de la Antena 3. Care e motivul? 

Seară de seară Mihai Gâdea apare la ora 21.00, live pe Antena 3, cu emisiunea sa "Sinteza zilei". Dezbate cele mai arzătoare subiecte ale momentului, are cei mai aleşi invitaţi fie din domeniul politic, medical, social. A avut şi cele mai deosebite interviuri cu Nadia Comăneci, cu Florin Piersic, cu Anastasia Soare, cu români care au cariere impresionante peste hotare, dar şi în România.

Acum, pe 22 februarie, Mihai Gâdea a fost înlocuit de la pupitrul de prezentator al emisiunii de la Antena 3.

Pentru o ediţie, jurnalistul Mihai Gâdea a renunţat la platoul de televiziune şi a mers pe teren, a fost reporter de teren. Jurnalistul a mers la protestul minerilor din Valea Jiului. Prezentatorul Antena 3 a fost prezent în momentul în care zeci de mineri au ieşit din subteran după 7 zile în care au stat izolaţi la peste 250 de metri adâncime pentru a-şi cere drepturile salariale.

Mihai Gâdea a transmis în direct de acolo, din mijlocul acţiunii. A luat interviuri, a vorbit cu minerii şi familiile lor. Pe Facebook a relatat: "Minerii blocaţi în subteran în Valea Jiului au ieşit din mină, dar continuă să protesteze."

Cea care i-a ţinut locul lui Mihai Gâdea în platoul Antena 3 a fost Sabina Iosub.

Foto: Facebook, Antena 3

Modifică Setările