Travel

Mihai Găinuşă a ajuns la... Capătul Lumii! Uite unde şi-a început anul FOTO

Mihai Găinuşă a ajuns la... Capătul Lumii! Uite unde şi-a început anul FOTO camera-retro icon Vezi galeria 26 poze

Nu, nu e nicio glumă. Fostul cârcotaş chiar a atins cel mai sudic tărâm populat al planetei. Iată cu ce amintiri vine din aşa-numita Ţară de Foc.

Mihai Găinuşă şi-a rezervat la început de an o vacanţă pe care merită s-o faci o dată în viaţă, una în care a explorat zona sălbatică a Patagoniei, din extrema sudică a Americii de Sud.

După ce a zburat tocmai până în Argentina, unde a fost fascinat de uimitoarele cascade de pe fluviul Iguazú, Mihai Găinuşă şi-a continuat periplul sudamerican în Ushuaia, cel mai sudic oraş al lumii. Aflată mai jos de Punta Arenas, Ushuaia are vedere la Canalul Beagle, câteva clădiri istorice şi nişte muzee interesante, dintre care unul despre oamenii indigeni Yamana şi altul denumit “Fin del Mundo”, care se referă la explorarea Tierra del Fuego (Ţara de Foc) şi Patagonia.

Canalul Beagle este trecerea de la Atlantic la Oceanul Pacific, si este presarat cu insule mici şi roci, unde îşi găsesc adăpost cormoranii şi leii de mare.

Călătoria lui Mihai Găinuşă a continuat spre celebra strâmtoare Magellan, care desparte America de Sud de grupul de insule numit Ţara de Foc (aflate şi pe teritoriul Argentinei, şi pe cel al statului Chile), şi apoi cu o drumeţie în Chile, în Parcul Naţional Torres del Paine.

Iată câteva fotografii din jurnalul de călătorie al lui Mihai Găinuşă. (vezi galeria foto)

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Alexandra Uşurelu a filmat noul videoclip… "la capătul lumii"

Muzica

Alexandra Uşurelu a filmat noul videoclip… "la capătul lumii"

După ce în primăvara acestui an Alexandra Uşurelu a înregistrat un real succes cu piesa "Ceva se întâmplă cu noi" (interpretată împreună cu Mircea Vintilă), pentru sfârşitul de an, artista a pregătit un nou proiect: o călătorie până…

Mihai Găinuşă îl critică pe Tudor Chirilă

News

Mihai Găinuşă îl critică pe Tudor Chirilă

Nici n-a început bine noul sezon al show-ului muzical „Vocea României“, la Pro TV, că noul jurat are deja parte de critici din tabăra concurenţei. Iată ce spune fostul cârcotaş despre prestaţia lui Tudor Chirilă.

Foto de vacanţă. Mihai Găinuşă: „Am fost impresionat de japonezi”

News

Foto de vacanţă. Mihai Găinuşă: „Am fost impresionat de japonezi”

Mihai Găinuşă, Cusurgiul de la Prima TV şi Radio 21, a vizitat în această vară „Ţara Soarelui Răsare”. El a avut parte de o experienţă de neuitat, în care a vizitat Tokyo, Kyoto, Muntele Fuji şi Hiroshima. „Am fost impresionat de poporul japonez, de politeţea oamenilor, de curăţenia

News

Mihai Găinuşă şi echipa sa au plecat şi de la Kiss FM

În urmă cu două săptămâni, aflam că nu-l vom mai vedea la Prima TV. Acum, Cârcotaşul şi-a încheiat socotelile şi cu postul de radio Kiss FM. Iată pe ce lungimi de undă îl vom auzi de acum încolo.

Mesajul lui Şerban Huidu către tabăra lui Mihai Găinuşă

News

Mesajul lui Şerban Huidu către tabăra lui Mihai Găinuşă

Deşi au fost prieteni mulţi ani şi au devenit celebri împreună, în echipa „Cronicii cârcotaşilor“, cei doi showmeni fac acum parte din tabere diferite. Iată ce-i transmite Huidu fostului său partener, în preajma lansării unui nou format TV.

News

De ce a decis Mihai Găinuşă să părăsească Cronica Cârcotaşilor?

Şoc la Prima TV! Mihai Găinuşă a anunţat, ieri seară, pe contul său de Facebook, că a decis să părăsească emisiunea - cult Cronica Cârcotaşilor, pe care o realiza alături de colegul său Codruţ Kegheş, cel care l-a înlocuit pe Şerban Huidu, după teribilele accidente în care a fost implicat acesta.