News

Mihai Găinuşă a renunţat la radio

Mihai Găinuşă a renunţat la radio

După un an şi jumătate, fostul cârcotaş de la Prima TV şi-a încetat colaborarea cu Radio Seven.

După ce, în urmă cu trei ani, s-a despărţit cu greu de echipa Prima TV alături de care realiza "Cronica Cârcotaşilor", Mihai Găinuşă a părăsit Radio Seven după ce a ajuns la final de contract, după cum a declarat chiar el pentru www.paginademedia.ro.

El a explicat care au fost motivele care au stat la baza deciziei sale. "A fost o înţelegere să nu mai continuăm. Ei nu vor să mai investească şi nici eu nu văd un viitor împreună. Acum aştept oferte. Deocamdată sunt în discuţii cu un radio, dar aştept oferte. Nu mă grăbesc să mă arunc, că nu mai e cazul la experienţa mea. Vreau să joc şi eu în liga mare, că m-am săturat de liga mică””, a declarat Măihai Găinuşă pentru paginademedia.ro.

Mihai Găinuşă s-a alăturat proiectului radio în noiembrie 2015, când H FM a fost transformat în Radio Seven. Alături de el au mai intrat atunci în noul proiect Marius Vintilă, care este încă pe post, Laura Ivăncioiu, Bogdan Strătulă şi Mihai Dinu, care au părăsit deja Seven la începutul acestui an.

Locul său a fost luat de Mihai Cioceanu, fost realizator de matinal la Gold FM şi prezentator Realitatea TV.

În weekendul trecut, el a participat la semimaratonul organizat în Capitală şi nimic nu prevestea plecarea sa de la radio.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările