News

Mihai Gruia pune Akcent doar pe anumite trăsături. Iubita Andreea, copia fidelă a soţiei Laura FOTO

Mihai Gruia pune Akcent doar pe anumite trăsături. Iubita Andreea, copia fidelă a soţiei Laura FOTO

Timpul trece, trăsăturile rămân! Mihai Gruia de la trupa Akcent iubeşte, o altă femeie care seamănă perfect cu fosta sa soţie.

Au fost 10 ani o familie admirată. Se iubeau şi se îngăduiau reciproc, dar într-o zi ceva s-a rupt. Mihai Gruia şi Laura au pornit pe drumuri separate, dar, de dragul celor două fiice pe care le au, divorţul a fost unul amiabil, fără vorbe aruncate. Cei doi şi-au împărţit atribuţiile, custodia şi au încercat ca cele două minuni din viaţa lor, Ana şi Natalia, să nu resimtă suferinţa unui cămin destrămat. Timpul a trecut, iar de la separare s-a scurs un an. Dacă Laura nu s-a afişat, încă, cu nimeni, şarmantul brunet a descoperit, la câteva luni de la despărţire, o altă muză cu care, din întâmplare, era prieten chiar din timpul căsătoriei.

Mihai s-a refugiat în braţele unei ardelence, Andreea Cojocaru, care, culmea, aduce perfect cu Laura, fosta sa soţie. Să aibă fostul component al trupei Akcent o preferinţă pentru un anumit tip de femeie sau amintirile îl chinuiesc?

„Mă bucur că am căzut de comun de acord şi că am realizat amândoi că aşa e cel mai bine pentru toată lumea. Aşa am reuşit să păstrăm intacte iubirea, armonia şi tot ce am construit împreună. Copiii îi creştem împreună, ne sfătuim zi de zi. Ne cerem sfaturi, ne ţinem la curent reciproc. Mi se pare un divorţ frumos, ideal. Suntem norocoşi din punctul ăsta de vedere. (…) Nu ieşim zilnic la cafele şi nu ne povestim lucruri intime. Singura noastră temere a fost vis-a-vis de copii şi cum îi va afecta”, a mărturisit Laura, la „Vorbeşte lumea”.


 

 

 

 

Modifică Setările