Lifestyle

Mihai Mărgineanu: "Sunt plecat de acasă cam de o lună". Ce îl îngrijorează pe artist

Mihai Mărgineanu: "Sunt plecat de acasă cam de o lună". Ce îl îngrijorează pe artist

Mihai Mărgineanu a plecat din ţară. Artistul a mers în Spania, acolo unde deţine şi o casă, apoi a zburat către Grecia. Situaţia din ţară îl îngrijorează însă pe artist.

”Sunt plecat de acasă cam de o lună. Am plecat în Spania via Sofia, pentru că zborurile din România către Spania erau interzise în detrimentul total al Aviaţiei Române, deşi autocarele şi trenurile mergeau către Vest absolut normal. Din Madrid am plecat acum două zile, în zbor cu Iberia către Atena, completând formularul-cerinţă al autorităţilor greceşti şi nu am fost vreo secundă lezat de măsurile spaniolilor sau ale grecilor. Acum, sunt undeva pe mare, pe o barcă mică, lângă familia mea aventuroasă. Eu conduc barca, eu comand, eu execut. Ieri seara am cinat pe insula Idra - este plin de turişti, dar total lipsită de rusi, chinezi şi americani, iar noi patru eram singurii români printre greci”, a povestit Mărgineanu. 

Artistul e marcat de ştirile pe care le aude din ţară.

”Am auzit că în ţară sunt din ce în ce mai mulţi depistaţi pozitiv la Covid şi că Arafat vrea o nouă stare de urgenţă. Am auzit că litoralul românesc e plin de petreceri şi că vedete multe s-au pricopsit cu Covid. Aud că o cunoştinţă de-a mea s-a programat la test de Covid , n-a ajuns să-l facă pentru că n-a putut să se ducă, dar a primit acasa analizele precum că e pozitiv la Covid. Aud şi tot aud, fără să cred mai nimic din tot ce aud pentru ca habar nu am ce să cred. Mi s-au anulat din nou câteva concerte şi crede-mă că le-aş fi anulat chiar eu dacă lucrurile merg aşa prost. Dar oare merg prost sau oare nu merg prost? Am ajuns la Caragiale! El a inventat  “eu cu cine votez”?  Şi eu ce sa cred? Ca nici la ştiri nu e vreo treabă!”, a mai spus Mărgineanu.