Vedete

Mihai Mitoşeru: "Am jucat la două capete". În ce relaţie este prezentatorul TV cu fosta soţie

Mihai Mitoşeru: "Am jucat la două capete". În ce relaţie este prezentatorul  TV cu fosta soţie

A divorţat, după o perioadă a început să iasă cu altcineva, dar, mânată de gelozie, Noemi, femeia care i-a stat aproape timp de 13 ani, a încercat să revină rapid în viaţa lui. Acum, Mihai Mitoşeru a rămas şi fără actuala iubită, dar şi fosta soţie, dar nu disperă, îşi aşteaptă marea dragoste.

”Un an de zile am fost singur, am divortat fără motiv, ne plafonasem. Eu am crezut că dacă divorţăm, ea se trezeşte, nu s-a trezit. Dar după 6 luni mi-am dat seama că am greşit, dar ea nu şi-a mai revenit. Murise tatăl şi bunica ei, noi nu ne mai căsătorisem, plus job-ul care o stresa foarte mult. Astfel că un an de zile noi nu am mai vorbit. Şi după un an de zile am ieşit şi eu cu o fată, am ieşit vreo 3 luni de zile şi ea a aflat că noi suntem într-un club şi ea a venit acolo. Mi s-a părut foarte tare, dar nu am ştiut ce să fac. Aşa că am scos-o afară să vorbim. Şi ea mi-a zis că m-a lăsat un an de zile să sufăr ca să mă trezesc la realitate.După asta a plecat acasă şi noi am început să vorbim iar. Dar nici faţă de fata cealaltă nu m-am purtat urât, deşi a spus că nu se simţea bine când a văzut că nu o lăsam de izbelişte pe Noemi, pentru că era într-o perioadă mai grea. Fata aceea a pus punct pentru că nu îi mai plăcea situaţia, iar Noemi nu poate să iasă din starea asta sau nu vrea şi eu nu o pot lua cu forţa”, a mai spu vedeta ”, a spus Mihai Mitoşeru în cadrul unei emisiuni TV.

Prezentatorul mărturiseşte că a ajuns să joace la două capete din cauza situaţiei în care se afla. “Eu nu sunt golan, am jucat la două capete pentru că aşa a fost situaţia. Am fost într-o situaţie urâtă, aşa că am încheiat-o cu amândouă, nu din vina mea. Acum sunt singur, dar am ieşit cu o fată de două ori. Nu ştiu ce va fi, nu-mi propun nimic, dar vreau o relaţie cu o fată ok”.

 

Comentarii

Modifică Setările