News

Mihai Mitoşeru, operat de urgenţă. Cu ce probleme de sănătate se confruntă acesta

Mihai Mitoşeru, operat de urgenţă. Cu ce probleme de sănătate se confruntă acesta camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Mihai Mitoşeru se confruntă cu grave probleme de sănătate. Prezentatorul de la Kanal D a mers la un simplu consult, la spital, dar medicii au decis să îl opereze. Viaţa sa era pusă în pericol. 

Se pare că Mihai Mitoşeru a fost urcat pe masa de operaţie. Astăzi, prezentatorul de la Kanal D a mers la un consult, la spital. Medicii au luat însă decizia de a nu-l mai amâna şi au decis să-i facă o intervenţie chirugicală. Cu ce probleme de sănătate se confruntă acesta? 

Varicele i-au ridicat probleme serioase, iar când s-a prezentat la control, medicii i-ar fi spus că a fost la un pas de moarte. Drept urmare, s-a luat decizia de a-l opera de urgenţă. Conform spynews.ro, prezentatorul trece prin clipe teribile, fiind destul de speriat, mai ales după ce specialiştii i-au spus despre riscul ridicat de deces.

Mihai Mitoşeru a divorţat de soţie în toamna lui 2019

Prezentatorul TV şi soţia lui, Noemi, au divorţat la notar în octombrie 2019. Cei doi erau de 13 ani împreună. "Doi oameni normali pot divorţa şi frumos, elegant, de bun simţ! Am semnat actele! Sper să fim fericiţi amândoi.. separat!", a scris Mihai Mitoşeru pe Facebook.

Deşi îşi anunţaseră de ceva timp despărţirea, cei doi au ezitat până să facă marele pas. Ba mai mult, dădeau semne de împăcare. Totul s-a terminat însă brusc. „Am avut bunul simţ să ascund elegant situaţia, dar a trecut prea mult timp şi nu mai pot să fac pe prostul! După o relaţie de 13 ani, am hotărat ca săptămâna viitoare să mergem la notar şi să divorţăm! Nu ne mai înţelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie şi copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani şi şi-a pus silicoane), şi de 3 luni a plecat la mama ei! Ştiu că ne iubim (e greu să treacă după atâţia ani), dar e mai bine aşa! Îi mulţumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (şi au fost multe în 13 ani!) şi vreau să fie fericită toată viaţă (chiar şi fără mine), dar îmi doresc acelaşi lucru şi pentru mine!?', scria Mihai Mitoşeru pe Facebook.

Foto: Facebook

Modifică Setările