Vedete

Mihai Morar a revenit la TV după o pauză de opt luni. Ce show prezintă acesta

Mihai Morar a revenit la TV după o pauză de opt luni. Ce show prezintă acesta camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

După o pauză de opt luni, îl vedem din nou la TV pe Mihai Morar. Îl auzim aproape zilnic la radio, dar iată că acum îl putem admira şi în faţa ecranului. Ce show prezintă, despre ce e vorba? 

În urmă cu opt luni de zile, Mihai Morar a rămas fără emisiune la TV. Prezenta unul dintre cele mai urmărite show-uri de la Antena Stars, este vorba despre "Răi da buni", de la ora 20.00, de luni până joi. Pandemia a provocat schimbări şi în televiziuni, în luna aprilie şi el şi Cristi Brancu au părăsit postul. 

Pe Mihai Morar îl putem auzi însă aproape zilnic la Radio Zu alături de Daniel Buzdugan. Acum, pentru 3 zile, acesta este şi la TV, la Antena 1. Pe 29 noiembrie a apărut prima dată. El a făcut primele declaraţii: 

"În ultimele 8 luni de zile, am primit de mii şi mii de ori întrebarea: “CÂND TE ÎNTORCI LA TV?”

Răspunsul meu final este: AZI, MÂINE ŞI POIMÂINE. Eu sunt #ăladelaradio. Eu sunt radio. Nu am fost, nu sunt şi nu vreau să fiu “ăla de la tv”. Eu nu sunt TV. Anul ăsta m-a învăţat să nu mai fac nimic profesional din ce stă departe de mine personal. Şi nu voi mai face nimic doar de dragul de a face, doar pentru că trebuie sau pentru că aşa m-am obişnuit. Aşa că, o să mă vedeţi la TV doar dacă e ceva, cu adevărat, special. Iar, pentru mine, special e ceea ce mă împlineşte personal. 💫

De aceea, sunt onorat să prezint spectacolul aniversar de #ZiuaAntena1. De la ora 14.00. până la 19.00, sunt alături de @alessandra.stoicescu, în Gala #AjutEu, un maraton în direct în care toate show-urile Antenei 1 se unesc în compasiune pentru români inspiraţionali care au nevoie de mâinile noastre întinse. 🇷🇴De aceea, MÂINE şi POIMÂINE, ne întâlnim din nou pe Antena1 şi Radio ZU pentru #MareaUnireZU. Alături de fratele Daniel Buzdugan , sunt tare fericit că am reuşit să unim peste 30 de artişti pentru cel mai mare concert de anul ăsta din România. Luni şi marţi, după @chefilacutite , vă aştept să cântăm împreună cele mai iubite refrene româneşti din toate timpurile. 💫AZI, MÂINE şi POIMÂINE mă întorc la TV. Şi o să mă întorc în fiecare ZI în care o să am ocazia să fac ceva ce pot iubi. Cu 💫❤️, #mihaimorar".

Aşadar, Mihai Morar este pe post la Antena 1, în zilele de 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie. 

FOTO: Facebook

Modifică Setările