News

Mihai Morar are un nou "job" după ce a rămas fără emisiunea de la Antena Stars: "Provocarea pe care mi-am dat-o singur"

Mihai Morar are un nou "job" după ce a rămas fără emisiunea de la Antena Stars: "Provocarea pe care mi-am dat-o singur" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Mihai Morar nu mai are de câteva luni de zile niciun contract cu nicio televiziune din România. A intrat în concediu şi de la radio, pentru o perioadă de 30 de zile şi în tot acest timp şi-a luat un nou "job". Iată unde îl putem vedea, citi, unde ne putem bucura de creaţiile sale!

Până în luna septembrie, Mihai Morar este în concediu. Nu îl vom mai auzi la matinalul de la Radio Zu alături de Daniel Buzdugan. Au luat o vacanţă binemeritată, iar în locul lor au venit Flick şi Popescu. Nici emisiune la TV nu mai are Mihai Morar, nu mai apare la Antena Stars, aşa că acum are mai mult timp pentru ce iubeşte nespus: pentru familie şi pentru pasiunile sale. Face sport intens, aleargă în fiecare dimineaţă, dar acum vrea să îşi antreneze şi mintea şi sufletul. 

Tocmai de aceea, Mihai Morar şi-a luat un nou "Job". Despre ce este vorba? Timp de o lună de zile, el va scrie zilnic o poezie. Acest proiect la denumit "Poeziar". Vrea să aibă o nouă rutină în programul zilnic. Iată care este prima poezie şi primele cuvinte despre acest nou început: 

"Oameni faini, acesta este POEZIAR. Provocarea pe care mi-am dat-o singur în această vacanţă. De a scrie zilnic o poezie pentru cel puţîn o lună de azi înainte. Intenţia mea este de a-mi stabili o nouă rutină în programul zilnic. Asemenea antrenamentelor fizice, cred că şi mintea şi sufletul au nevoie de antrenament. Z.I.L.N.I.C. Iar cele 30 de zile pe care mi le-am dat la dispoziţie, chiar în concediu, sunt antrenamentul de care cred că am nevoie pentru a transformă plăcerea de a scrie poezie în obicei. Poezilnic. 😜

Sunt şi eu curios unde mă va duce acest experiment. Nu voi avea în fiecare şi stare de poezie. Probabil că voi găşi des scuză lipsei de inspiraţie. Vor fi şi versuri mediocre, poate şi maculatură... Dar, indiferent de rezistenţa pe care o va opune “leneşul” şi “dezordonatul” din mine, POEZIAR-ul o să apară zilnic. Obiceiurile, rele sau bune, sunt cele care ne pot distruge sau ne pot făuri. Devenim ceea ce facem în mod repetat, de “obicei”. Bine v-am găsit la POEZIAR. Un obicei poezilnic. Cu 💫❤️, #mihaimorar #poeziar #ziua1"

Mihai Morar a rămas fără emisiune la TV: "Televiziunea nu este una dintre plăcerile vieţii mele"

Obişnuiam să îl vedem de luni până vineri la TV, după ora 19.00. Iată că de luni de zile Mihai Morar nu mai apare la vreun post de televiziune. Prezentatorul a fost sincer şi a dezvăluit ce se întâmplă cu cariera sa de pe micul ecran, ce decizii au fost luate din cauza pandemiei de coronavirus. Nu îi este uşor, dar a recunoscut: „Din aprilie nu mai am contract cu vreo televiziune din România!", a declarat el pentru ciao.ro. Mihai Morar nu mai apare pe micul ecran de patru luni de zile. Acesta prezenta o emisiune la Antena Stars de ani de zile. Invita în platou cântăreţi, actori, vedete de televiziune, le afla poveştile de viaţă, dar şi reuşitele din carieră.

Nu l-am mai văzut de atâtea luni pe micul ecran, dar este aproape zi de zi la Radio Zu. Mihai Morar mărturiseşte chiar că televiziunea nu este plăcerea vieţii lui, pe aceasta a considerat-o o amantă: "Şi am spus-o în toate interviurile, inclusiv când făceam emisiune că televiziunea nu este  una dintre plăcerile vieţii mele. Întotdeauna am văzut televiziunea ca pe o amantă, radioul rămâne întotdeauna sufletul meu. Am făcut televiziune dintr-un accident, nu mă văd om de televiziune şi nu vreau să mă vadă lumea aşa. Cu siguranţă o să mai fac  televiziune şi o să mă întorc în televiziune, dar nu asta este miza."

Foto: Facebook 

Modifică Setările