Vedete

Mihai Morar împlineşte azi 40 de ani. Ce cadou minunat s-a gândit să le ofere admiratorilor săi

Mihai Morar împlineşte azi 40 de ani. Ce cadou minunat s-a gândit să le ofere admiratorilor săi camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

La mulţi ani, Mihai Morar! Astăzi, omul de radio şi realizatorul de emisiuni împlineşte 40 de ani.

Şi odată cu aceştia, şi un vis, întrucât mărturiseşte că de mic a avut această dorinţă: ca numele său să apară pe o carte.

Schimbă prefixul şi s-a gândit să ofere ceva, nu doar să primească daruri. Şi cu ocazia acestui frumos eveniment, Mihai Morar a anunţat că îşi lansează o carte.

”De ziua mea, îţi dăruiesc prima mea carte. De azi, nu îmi mai aparţine, pentru că îmi doresc ca această carte să devină locul tău preferat. Când vrei să fugi de lume şi să ajungi la tine.

Născută din conversaţia faină şi simplă cu Părintele Constantin Necula, “DESPRE SENSUL VIEŢII” apare exact în momentul în care cred că oamenii au cea mai mare nevoie de ea.

Nu e o carte despre credinţă, nici despre ştiinţă, e o carte care le împacă pe amândouă, dar, mai presus, e o carte despre fiinţă. Despre “a fi” în vremuri în care am uitat să fim.

E o carte despre “ÎNSĂŞI VIAŢA”, aşa cum am scris în prefaţa cărţii, probabil cel mai intim text pe care l-am scris vreodată până azi, în ziua când împlinesc 40 de ani.”, a mărturisit cu emoţie Mihai Morar, într-un loc drag sufletului său: lacul Herăstrău, locul în care s-a reinventat. Fiindcă el şi-a schimbat viaţa odată cu rutina pe care a adoptat-o de la început de pandemie, să alerge în parc.

Alergatul l-a schimbat şi l-a ajutat să devină cea mai bună versiune a sa.

Comentarii

Modifică Setările