News

Mihai Morar şi-a făcut implant de păr

Mihai Morar şi-a făcut implant de păr

Nu părea genul care să apeleze la o asemenea intervenţie, dar până la urmă s-a lăsat convins s-o facă.

Mihai Morar 12

Mihai Morar a profitat de vacanţa de vară nu doar ca să se relaxeze, ci şi ca să se înfrumuseţeze. Mai ales că a ales să facă intervenţia de implant de păr la o clinică din Turcia. Astfel, el s-a alăturat vedetelor masculine de la noi care şi-au îmbogăţit podoaba capilară cu ajutorul medicilor turci, şi anume Mihai Trăistariu, Sorin Brotnei, Andrei Duban, Ştefan Stan, Keo, Cătălin Măruţă ori Dinu Maxer.

Mihai Morar implant de par

Intervenţia a avut loc pe 2 august, la Esteworld din Istanbul. Practic, Mihai a fost tuns zero şi apoi, sub anestezie locală, i s-au smuls fire de păr cu tot cu rădăcină de deasupra cefei, care au fost apoi implantate în zona frontală pentru a avea în final un pîr mai des ţi un contur cât mai natural deasupra frunţii.

mihai-morar-implant-de-par-4

Luni, pe 5 septembrie, deja ne prezenta rezultatele în direct la Antena Stars, în cadrul primei ediţii a noului sezon "Răi, da' buni".

mihai-morar-par

Vezi aici filmuleţul 

"Da, este adevărat, am trecut prin această operaţie. Peste 800.000 de bărbaţi fac această operaţie anual”, a spus Mihai la Antena Stars ”Eu nu am vrut să îmi fac această operaţie. Omul acesta (Ensar Duman) îmi tot scrie de patru ani să îmi fac această intervenţie. O să vă spun şi de ce am făcut acest implant de păr”, a mai spus prezentatorul TV.

13876360_10153528543841792_7654992190034297549_n