News

Mihai Neşu uimeşte cu progresele făcute. Ce se întâmplă acum în viaţa fostului fotbalist

Mihai Neşu uimeşte cu progresele făcute. Ce se întâmplă acum în viaţa fostului fotbalist

În urmă cu 10 ani un accident nefericit îl trimitea în scaunul cu rotire. De atunci, a traversat multe alte drame, a divorţat, şi-a pierdut părinţii. Cu toate astea, Mihai Neşu şi-a păstrat mentalitatea de învingător şi nu a renunţat la luptă. Astăzi, face tot posibilul să reuşească.

 „De 4 ani am cam acelaşi program, sunt într-un cantonament continuu. În ultima lună am început şi cu două antrenamente pe zi. De dimineaţa până la masa de prânz exersez cu o bicicletă care mişcă mâinile şi picioarele.

Trebuie să fac cam jumătate de oră mâini şi jumătate. După aia, încă vreun sfert de oră, pe un touch screen, execut, ca la şcoală, cerculeţe, beţigaşe, cu mâna pe care o pot mişca mai bine. După masa de prânz, am kinoterapie la fundaţie, cam o oră şi jumătate-două ore pe zi. Eu mişc ce pot să mişc cu mâinile şi terapeuta mea îmi mişcă picioarele şi îmi face masaj acolo unde mai am contracturi.

De doi ani am o cană adaptată, pe care o pot lua de pe masă şi pot să beau apă cu e, asta dacă e cam pe jumătate, , şi apoi pot să o pun înapoi. Ăsta e un progres mare. Şi acum încercăm să întărim mâna cât se poate, cu ajutorul lui Dumnezeu, să pot să beau cu cana plină”', povesteşte fostul fotbalist pentru Digi Sport.

 

Modifică Setările