Evenimente

Mihai Trăistariu crede că a luat decizia corectă atunci când a hotărât să nu se vaccineze: “Mi-am făcut un mare bine”

Mihai Trăistariu crede că a luat decizia corectă atunci când a hotărât să nu se vaccineze: “Mi-am făcut un mare bine” camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Se teme de efectele adverse ale vaccinului, aşa că până acum a ezitat să facă marele pas. Cu toate astea, Mihai Trăistariu are convingerea că traversează o perioadă benefică. Iată care este motivul!

 

“Am făcut calcule şi am ajuns la concluzia că ... evitând din răsputeri vaccinarea, mi-am făcut mie, corpului meu şi creierului meu, un mare bine. Iată la ce mă refer!

N-am mai intrat de o lună în vreun restaurant şi văd că mi-e bine. Am scutit o grămadă de bani. De tuns m-am tuns singur şi mi-a ieşit. Deci ... mi-au interzis degeaba să merg la tuns ... că am reuşit singur. Haine nu mi-am mai cumpărat deloc. Port, în sfârşit, tonele de haine pe care nu le mai purtasem de ani de zile. Deci ... nu-mi trebuie mall.

La filme mă uit zi de zi, pe Netflix. Deci ... cinematografele poa' să dea faliment liniştite. Eram nebun după filme. Dar asta e!  Bine că am rezolvat şi problema asta. Sport la sală ? Nu-mi mai trebuie. Şi scutesc iarăşi bani. Fac acasă 30 de minute de sport zilnic, abdomene, merg muuult pe jos  etc. Deci ... nici la sală nu mai dau bani aiurea. Restaurantele, mall-urile, saloanele de cosmetică, cinematografele, sălile de fitness  vor da faliment. România are încă peste 50% nevaccinaţi. Suntem mulţi”, spune Mihai Trăiastariu.

“Am realizat subit că puterea stă în NOI. Noi, cei care nu vrem să experimentăm vaccinarea fără sens, vom trăi liniştiţi în continuare, poate chiar mai fericiţi şi mai sănătoşi. Mai am de rezolvat două chestiuni şi sunt un om împlinit.

1. Călătoriile în alte ţări. Deşi mă pot lipsi şi de ele până la urmă.

2. Concertele. Partea bună e că am reuşit să nu mai depind financiar de ele. Cu sau fără concerte, viaţa mea merge înainte”, adaugă artistul.

 

Modifică Setările