News

Mike Tyson: "Cum mi-am găsit nevasta-n pat cu Brad Pitt..."

de admin

Mike Tyson: "Cum mi-am găsit nevasta-n pat cu Brad Pitt..."

Fostul boxer a povestit deschis la un show de televiziune american despre momentul în care a surprins-o pe Robin Givens în aşternuturi cu Brad Pitt...

"Am înnebunit de furie", a povestit Mike despre acea zi. În acea perioadă, Brad nu era încă starul de azi. Se întâmpla în 1989. Mike şi Robin (foto alăturat) se căsătoriseră în februarie 1988 dar, după ce ea a pierdut o sarcină, doar un an mai târziu au declanşat procedurile de divorţ.

"Eram în plin divorţ, dar în fiecare, zi înainte de-a mă duce la avocatul meu ca să-i spun că Robin e o scroafă şi o hoaţă, dădeam o tură pe la ea pe-acasă şi făceam sex", a declarat Tyson, fără ocolişuri şi cam lipsit de eleganţă, la emisiunea "In Depth With Graham Bensinger". Totul până când a avut parte de o surpriză de proporţii... "Dar să fi văzut faţa lui Brad când m-a văzut!", a adăugat amuzat Mike, despre ceea ce numeşte "triunghiul dragostei" de atunci. Credem şi noi că bietului Brad i-a îngheţat sângele-n vine la vederea unei fiare precum Tyson! După divorţ, Robin, care a invocat şi faptul că a fost abuzată fizic de pugilist, a primit 10 milioane de dolari din ceea ce se estima la acea vreme a fi o avere de 50 de milioane de dolari, adunată de campionul la categoria grea. Azi, fostul sportiv e fericit alături de cea de-a treia soţie, Lakiha Spencer.

Foto: Reuters