News

Mike Tyson, maşinărie de făcut sex înainte de meciuri. Fostul lui şofer: “Ascundeam fete prin băi şi vestiare pentru el”

Mike Tyson, maşinărie de făcut sex înainte de meciuri. Fostul lui şofer: “Ascundeam fete prin băi şi vestiare pentru el” camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Fostul bodyguard şi şofer al fostului boxer face nişte dezvăluiri fără perdea despre cum se pregătea Mike Tyson pentru meciuri. Înainte de-a urca în ringul de box, sportivul simţea atâta adrenalină, încât se temea să nu-şi omoare adversarul. Şi cum se putea relaxa puţin înainte de meciuri? Făcând sex!

Rudy Gonzalez, care a fost şoferul şi bodyguardul boxerului în anii ’80, a oferit un interviu celor de la The Sun, în care susţine că Tyson, care are acum 55 de ani, se culca cu diverse femei chiar înainte de-a începe partidele de box.

“Unul dintre cele mai mari secrete ale lui Mike e că avea nevoie să facă sex în vestiar înainte de meciuri”, a dezvăluit Gonzalez despre campion. “Trebuia să se culce cu cineva care să scape de toată acea tensiune pe care o simţea. Aşa că ascundeam fete în băi şi vestiare pentru el…”

Amintindu-şi momentele de pregătire ale marelui sportiv, Gonzalez a declarat: “Mike îmi spunea: «Dacă nu fac sex, îl omor pe tipul ăsta acum!» Câteodată se ducea puţin cu fetele, le ... de nu se vedeau, îşi trosnea apoi gâtul şi spunea: «OK, tipul ăsta o să trăiască în seara asta!» Cea mai mare teamă a lui era să nu omoare pe cineva în ring. Ştia că era în stare de aşa ceva”, a conchis fostul lui angajat.

“Nu exagerez cu nimic când spun că Mike era ca un tren care-i lovea pe adversarii lui. Sexul îl ajuta să se relaxeze şi să mai scape de acea tensiune pe care o simţea”, a continuat acesta explicaţiile.

Modifică Setările