News

Mike Tyson şi-a prins soţia în pat cu Brad Pitt

Mike Tyson şi-a prins soţia în pat cu Brad Pitt camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Mike Tyson a dezvăluit că şi-a găsit soţia, actriţa Robin Givens, cu care a fost căsătorit între 1988 şi 1989, în pat cu Brad Pitt. Totul se întâmpla în urmă cu 30 de ani.

Mike şi modelul au fost căsătoriţi doar un an, iar boxerul a aflat despre infidelitatea soţiei sale chiar în ziua în care urma să îi predea avocatului său actele de divorţ. Cu toate acestea, în ultima clipă s-a răzgândit şi s-a decis să vorbească pentru ultima oară cu Robin. El a parcat maşina în faţa apartamentului ei şi a aşteptat-o ​​să vină acasă, dar a avut parte de o surpriză. Robin nu a sosit singură, ci împreună cu Brad Pitt, care avea pe atunci 26 de ani.

Tyson i-a lăsat să intre în apartament şi, după un timp, s-a îndreptat către cuibuşorul de nebunii. Când a intrat în cameră, Brad şi soţia lui erau în pat. Sportivul susţine că dacă nu ar fi fost întrerupţi cei doi ar fi întreţinut relaţii intime. Chiar dacă era furios, Tyson a reuşit să se stăpânească.

„Brad era speriat de moarte. Trebuia să îi vedeţi faţa pe care o avea când m-a văzut. M-a implorat să nu îl lovesc’’, a mărturisit boxerul.

Deşi Mike a făcut această poveste publică, Brad Pitt nu a vorbit niciodată despre acest subiect, însă fosta sa soţie, Robin Givens, a făcut-o.

„Dacă tragem linie, o parte din poveste este adevărată. Nu am citit cartea, dar mi s-a relatat că spune că ne-a prins în pat, iar asta nu s-a întâmplat”’, a spus Robin, în cadrul emisiunii Watch What Happens Live.

 

 

Modifică Setările