News

Miley Cyrus abia şi-a anunţat divorţul de Liam Hemsworth, iar acum petrece deja pe iaht cu altcineva! Liam are inima frântă. Cu cine l-a înlocuit Miley?

Miley Cyrus abia şi-a anunţat divorţul de Liam Hemsworth, iar acum petrece deja pe iaht cu altcineva! Liam are inima frântă. Cu cine l-a înlocuit Miley?

Motivele divorţului neaşteptat dintre Miley şi Liam ies la iveală. Deşi abia se căsătoriseră în decembrie anul trecut, se pare că mariajul lor nu prea a funcţionat de la bun început

Erau împreună de zece ani - o relaţie, ce-i drept, cu suişuri şi coborâşuri. Şi se căsătoriseră de 9 luni. Dar în cazul lor, căsătoria a făcut mai mult rău. Fiindcă din acest 9 luni, cei doi nu prea au apucat să fie căsătoriţi - trăind "separat de luni bune", potrivit apropiaţilor cuplului. De fapt, după ce s-au împăcat în 2016, lucrurile nu au mai fost la fel. De atunci au continuat să aibă probleme - dar au sperat că dacă se căsătoresc, lucrurile se vor soluţiona. Din contră. S-au înrăutăţit. Astfel că pentru prietenii cuplului nu este deloc o surpriză anunţul divorţului.

Mai mult, aceleaşi surse spun că Miley, disperată de evoluţia gravă a situaţiei dintre ei, l-ar fi implorat pe Liam să meargă la terapie de cuplu, dar actorul a refuzat. Ruptura a fost decisivă încă din luna iunie - după acest moment, Miley dându-şi frâu pornirilor sale bisexuale şi alegând să se întâlnească cu fosta soţie a lui Brody Jenner, Kaitlynn Carter (30). Cele două sunt prietene de mai mulţi ani, iar apropiaţii spun că după eşecul relaţiilor lor cu bărbaţi, şi-au găsit acum confortul una în braţele celeilalte. De altfel, Miley şi Kaitlynn au fost văzute vineri sărutându-se pe un iaht pe Lacul Como, acolo unde au plecat într-o vacanţă - foto jos. La scurt timp după, a venit anunţul oficial al divorţului lui Miley (26).

De cealaltă parte, însă, o sursă apropiată actorului prezintă puţin diferit situaţia: "Mariajul lor a luat sfârşit. Liam are inima frântă, dar Miley nu vrea decât să se distreze şi să recupereze timpul pierdut. Liam îşi doreşte o familie tradiţională, cu copii. Însă asta nu era deloc între planurile zbuciumatei Miley. Ea i-a spus în faţă că vrea să se distreze şi cu alţi oameni - femei şi bărbaţi. Că e artistă şi e libertină, iar această latură a ei Liam n-a putut s-o digere niciodată. Ea de fapt nici n-a vrut să se mărite. Toţi cei din jur vedeau asta, mai puţin Liam. Familia lui a încercat de mult timp să-i deschidă ochii, dar fără niciun rezultat. A avut încredere în Miley, acum se simte ca un idiot". 

Diferenţa dintre ei s-a văzut încă o dată anul acesta pe covorul roşu Met Gala, unde Liam a fost o prezenţă elegantă, lângă o puştoaică rebelă zbuciumată, care scoatea limba întruna şi îşi punea mâna între picioare în faţa fotografilor. "Lui nu-i place deloc această latură a ei. El este fix opusul", comentează aceeaşi sursă. "Nu ai cum să înţelegi ce simt. Nu vreau să vorbesc despre asta", a declarat Liam unui reporter Daily Mail Australia care l-a întrebat despre divorţ.