News

Miley Cyrus, despre nebunia provocată de coronavirus: "Nu ai nevoie de toate supele din supermaket"

Miley Cyrus, despre nebunia provocată de coronavirus: "Nu ai nevoie de toate supele din supermaket"

Îngrijorată de evoluţia lucrurilor, artista le-a transmis fanilor săi să nu uite să fie "umani".

De la declararea pandemiei provocate de apariţia noului coronavirus, populaţia a dat iama prin magazine să-şi facă aprovizionarea pentru "zile negre". Şi nu doar asiaticii şi europenii au golit rafturile! Americanii au devastat, la propriu, supermarketurile, iar angajaţilor le revine dificila misiune de a face curat după clienţii necivilizaţi şi de a reumple în timp real rafturile.

Rămasă acasă, potrivit recomandărilor, Miley Cyrus (27) a fost uimită să constate că nu a reuşit să mai găsească dezinfectanţi şi produse de bază, din cauză că mulţi au preferat să-şi facă stocuri mult peste puterea lor de consum.

"Fiţi înţelegători. Respectuoşi. Altruişti. UMANI în aceste timpuri în care ni se cere să păstrăm distanţa unii de ceilalţi", a scris Miley Cyrus ieri, pe contui ei de socializare. "NIMENI nu are nevoie de toate supele din magazin. Cu cât ne vom face mai multe stocuri, cu atât mai puţine şi mai scumpe vor deveni produsele de strică necesitate, iar mulţi nici nu vor mai avea acces la ele", le-a spus artista celor 105 milioane de foloweri ai săi.

"Acum este o perioadă în care trebuie să fim mai restrânşi şi e foarte greu să luăm decizii bune pe timp de panică, dar gândiţi-vă de două ori înainte să vă lăsaţi mânaţi de frică şi să deveniţi insensibili. Dacă avem grijă unii de alţii, este suficient pentru toată lumea. E un moment în care putem da un exemplu!".

Modifică Setările