News

Miley Cyrus, gest incredibil pentru soţul său, după ce acesta a fost internat în spital

Miley Cyrus, gest incredibil pentru soţul său, după ce acesta a fost internat în spital

Nu sunt vremuri tocmai fericite pentru cuplul Miley şi Liam Hemswort, acesta din urmă fiind internat în spital din cauza unei probleme medicale urgente. Însă, Miley a vrut să-şi demonstreze dragoste şi sprijinul faţă de soţul ei!

În weekendul trecut, Liam Hemsworth a fost internat în spital din cauza unor pietre la rinichi. În prezent, el se recuperază, acasă, însă asta l-a făcut să absenteze nevoit de la premiera peliculei sale, ”Isn`t Romantic”.

Spre încântarea fanilor, soţia actorului, Miley, a dorit să-l suplinească şi s-a prezentat pe covorul roşu al premierei filmului, în Los Angeles. Artista a ales să poarte o rochie superbă, boemă, semnată de Maison Valentino, cu care a făcut furori.

 ”Sunt aşa de mândră de soţul meu minunat şi de noul lui film, #IsntRomantic. E greu pentru cei din industria de entertainment să se pună pe ei mai presus de job, însă de data asta era neaparat nevoie. Sunt mândră că-l reprezint. Sunt fericită să-l văd strălucind în această comedie”, a spus ea, mândră, de soţul ei.