Gossip

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au căsătorit? Iată ce i-a dat de gol!

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au căsătorit? Iată ce i-a dat de gol!

S-au împăcat în 2016 şi chiar şi-au reluat logodna, aşa că toată lumea aştepta marele eveniment din viaţa lor. Doar că cei doi sunt hotărâţi ca, de data aceasta, să-şi ţină iubirea departe de ochii curioşi ai lumii, şi, implicit, să păstreze ascunsă data nunţii lor. De aceea, nu ne-ar mira dacă Liam şi Miley s-ar fi căsătorit deja, mai ales că au început să poarte verighete. Miley şi Liam poartă verighete Sâmbătă, Miley şi Liam au făcut un periplu amoros, întorcându-se în locul în care s-au cunoscut în 2009, adică pe Insula Tybee. Liam filmează în prezent la filmul ”Killerman”, acolo, iar logodnica lui l-a însoţit pentru a putea petrece puţin timp împreună.

Cei doi s-au plimbat cu jet-ski-urile, au vizitat insula şi au petrecut timpul împreună, câta vreme Liam lua o pauză de la filmări. Însă, nu doar asta s-a întâmplat în timpul escapadei lor. Potrivit celor din jur, artista purta, pe lângă superbul inel de logodnă, şi un inel cu diamante care părea a fi o verighetă. La fel s-a întâmplat şi-n cazul lui Liam, care purta pe degetul inelar o verighetă.

Aşadar, să se fi căsătorit cei doi în secret? Ce-i drept, n-ar fi primele staruri care ar recurge la o astfel de metodă doar pentru a se putea bucura cu adevărat de evenimentul special din viaţa lor. Recent, Alicia Vikander şi Michael Fassbender s-au căsătorit în secret!

Modifică Setările