News

Miley Cyrus zguduie Internetul: complet nud, alături de animalul ei de companie

de admin

Miley Cyrus zguduie Internetul: complet nud, alături de animalul ei de companie

“Sunt deschisă la orice este de comun acord şi nu implică un animal”, povesteşte artista de 22 de ani, în cadrul interviului pentru publicaţia “Paper”, mărturisind că şi-a anunţat mama că este bisexuală încă de la vârsta de 14 ani.

Însă asta nu e tot, bineînţeles. Când vine vorba de Miley, există şi fotografii explicite, nu doar declaraţii şocante. Alături de animalul ei de companie, porcul Bubba Sue, blondina cu trup subţire a arătat tot ce se putea arăta, în pictorialul nud realizat pentru revistă, acoperită fiind doar de vopsea colorată şi alte ornamente minore. Fotografiile ne-o arată pe Miley în diferite ipostaze rebele, futuriste, dar şi foarte relaxată şi… flexibilă.

Deja nu ne mai miră lejeritatea cu care fostul star Disney îşi afirmă sexualitatea şi goliciunea în public. Nu ar fi prima oară… În noul pictorial, Miley pare să se joace şi să se simtă chiar foarte bine, aşa cum s-a simţit mai mereu când a pozat nud pentru diferite publicaţii.

De asemenea, s-a notat în interviu: “Nu mă consider fată sau băiat, aşa că partenerul meu nu trebuie să fie nici el neapărat băiat sau fată”. Cel mai recent, pe cântăreaţa de 22 de ani am văzut-o iubindu-se cu Patrick Schwarzenegger, însă relaţia a durat câteva luni.

Modifică Setările