Lifestyle

Minodora, de nerecunoscut. Artista a apărut cu abdomenul la vedere, după ce a slăbit 40 de kilograme: ”Simţeam că mai duceam pe cineva în spate”

Minodora, de nerecunoscut. Artista a apărut cu abdomenul la vedere, după ce a slăbit 40 de kilograme: ”Simţeam că mai duceam pe cineva în spate” camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Nu mai este deja un secret că celebra artistă din România a spus adio multor kilograme în plus, dar a realizat marea transformare treptat, în decurs de 2 ani.

Şi aceasta pare a fi cheia reuşitei, întrucât corpul are timp să se stabilizeze. Mult mai greu este să o facă dacă pierderea în greutate se face brusc. Şi da, menţinerea este cu siguranţă adevărata provocare a slăbirii. Minodora a reuşit să scape de 40 de kilograme şi se menţine în cea mai bună formă a sa. Artista a mărturisit în platou la ”Vorbeşte lumea” că s-a stabilizat la 60 de kilograme şi că moderaţia este cuvântul de ordine în viaţa sa. Cântăreaţa spune că voia bună i-a rămas însă la aceleaşi cote şi că savurează în continuare viaţa la maxim.

Ţinuta sa cu care a apărut în emisiune pare să confirme spusele sale. Într-adevăr, Minodora are acum un fizic de invidiat, pe care îl evidenţiază prin ţinute sexy, chiar cu abdomenul la vedere. Dorinţa sa de a-şi schimba viaţa a început în 2017, când s-a supus unei intervenţii de micşorare a stomacului. Însă adevăratul set-up mental a început în 2019, când şi-a însuşit un nou regim de viaţă, unul în care mănâncă puţin.

La 43 de ani, Minodora se declară fericită că a ajuns acolo unde şi-a dorit, după ce a slăbit zeci de kilograme. „Am ajuns unde mi-am dorit. Am acum 60 kg, de la 100. Am slăbit în doi ani, treptat. Mă simt bine, sunt ok, am slăbit sănătos, mănânc carne, cu limită, ouă, salate, de toate.Eram la un pas să fac diabet, iar operaţia de tăiere de stomac te ajută cu diabetul. Am fost foarte, foarte aproape, grăsimea nu aduce nimic bun niciodată, acum am scăpat, mai iau vitamine”, a mai mărturisit Minodora în emisiune.

”Nu mai pot mânca, nu mai am poftă de mâncare, în primul rând. De aici e totul.Gătesc la fel de mult, văd multă mâncare în faţa mea, în fiecare colţ al casei sunt dulciuri. Dacă le văd atât de mult, nu îmi mai trebuie. Poate mănânc o eugenie, deci tot ca pe vremuri.Gust câte puţin, îmi fac orice poftă, dar puţin. Nu mă abţin la nimic. Îmi plac ouăle sub orice formă, prăjite, fierte.”

Foto: Captură Youtube, Facebook

 

Comentarii

Modifică Setările