News

Mioara Roman, despre fostul soţ: "Eu am depus divorţul"

Mioara Roman, despre fostul soţ: "Eu am depus divorţul"

La aproape zece ani de la despărţirea de fostul premier Petre Roman, aflăm noi informaţii de la cea care i-a stat alături acestuia mai bine de 30 de ani. Mioara Roman a fost căsătorită 34 de ani cu Petre Roman. Mioara Roman a vorbit într-un interviu în exclusivitate pentru WOWbiz.ro despre sentimentele pe care le-a încercat în perioada divorţului de Petre Roman.

"Nu am mai vorbit de vreo 6 ani. Eu am divorţat, el s-a însurat apoi, după un an jumate, doi. El a mers apoi să facă Drumul Santiago de Compostela, să îi ierte Dumnezeul păcatele. A cam rupt relaţia cu noi. Viaţa merge înainte", a spus Mioara Roman pentru Kanal D.

"Ceea ce simt pentru el este respect şi apreciere, dar şi prietenie, că totuşi au fost 34 de ani. În orice caz, lucrurile cele mai importante din viaţă ni s-au întâmplat când eram împreună, nu înainte sau după. Lumea nu prea ştie, dar eu am depus divorţul. Eu am avut un sentiment de uşurare că am scăpat de o grijă. O să înţelegeţi cu vârstă ce înseamnă asta. Eu am avut probleme foarte grave şi cumva am putut să mă odihnesc", a mai spus ea despre relaţia cu fostul premier.

Mioara Roman WowBiz

Fosta soţie a lui Petre Român ne-a mai declarat că îşi doreşte să publice o carte cât de curând despre viaţa ei alături de Petre Român.

"Sper să scot până la sfârşitul anului nişte însemnări de-ale mele. Petre Roman a scris "Libertatea, ca datorie". Eu nu am pretenţii de literatură, ci de reportaj. Am scris o carte care se numeşte "Preţul libertăţii", din poveştile neştiute ale Revoluţiei. De exemplu, Petre ne dădea uneori telefon şi ne spunea să plecăm de acasă pentru că se va întâmplă ceva", ne-a mai spus ea.

Oana Roman, Mioara Roman, Catinca Roman
Alături de fiicele sale, Oana şi Catinca.