News

Mirabela Dauer, în cea mai bună formă FOTO&VIDEO

Mirabela Dauer, în cea mai bună formă FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

După şocul suferit în urmă cu câteva luni, când medicii au fost nevoiţi să-i extirpe un rinichi, artista s-a recuperat complet şi a slăbit vizibil.

Pe 29 ianuarie, Mirabela Dauer este supusă unei operaţii grele, după ce a descoperit că are o formaţiune cancerigenă incipientă la nivelul unui rinichi. Pentru a elimina orice problemă, a fost extirpat rinichiul respectiv.

Citeşte mai multe aici:

Diagnostic crunt! Mirabela Dauer a fost operată de urgenţă

"Sunt foarte bine şi îi mulţumesc lui Dumnezeu şi echipei mele de îngeri de la spitalul Monza. Eu n-am fost în spital, nu am fost operată, e prima oară când am fost în viaţa mea", a spus Mirabela Dauer la "Agenţia VIP".

Întrebată cum a ajuns să-şi descopere afecţiunea, artista a povestit că: "Eu sunt cel mai nebun om, îmi fac analizele de două ori pe an. Singurul lucru pe care nu mi-l fac, pentru că nu este voie, nu este bine, acest CT. N-am vrut să plec în America... Prietenii mei au plecat la Roma - eu, care ador Roma, n-am vrut să merg. Nu am simţit nimic, nu am avut nicio durere de nimic. Am venit din Israel şi am vrut să-mi fac analizele - tocmai mi le făcusem în noiembrie. (...) Eu sunt un om care mă îngrijesc, dar uite, vezi, stresul, mâncarea proastă, oboseala, nimeni nu ştie... Şi asta a fost."

"Am avut o premoniţie", crede Mirabela Dauer. "Totul este perfect, analizele au ieşit perfecte", a spus ea despre starea ei de sănătate de acum.

"Sunt fericită că am slăbit, dar puteam să nu slăbesc aşa".