News

Miranda Kerr, transformată vizibil de sarcină

Miranda Kerr, transformată vizibil de sarcină

Hollywood, CA - *EXCLUSIVE* - A heavily pregnant Miranda Kerr meets friends for lunch. Miranda is seen with a large baby bump and a short maternity dress as she walks and chats with her friends. Pictured: Miranda Kerr BACKGRID USA 25 MARCH 2018 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Vedeta în vârstă de 34 de ani se pregăteşte să-l aducă pe lume pe primul ei copil cu actualul soţ, miliardarul Evan Speigel.

Căci da, fostul Înger Victoria's Secret arată a fi în ultima perioadă de sarcină, având în vedere cele mai recente fotografii cu ea de ieri, pe străzile din Hollywood.

Cea care mai are un băiat în vârstă de şapte ani, Flynn, cu fostul soţ Orlando Bloom a fost surprinsă la o ieşire la prânz, îmbrăcată într-o rochie baby doll înflorată şi foarte scurtă, cu un mantou negru pe deasupra şi tenişi albi în picioare.

Dacă la nivelul siluetei nu se observă modificări mari, în afară de burta de gravidă, Miranda s-a împlinit, în schimb, foarte mult la faţă. Lucru normal, până la urmă, având în vedere sarcina ei avansată.

Miranda şi Evan Speigel s-au căsătorit în luna mai 2017, în casa gurului tech din Los Angeles, la petrecere fiind invitate doar 45 de persoane.

Modest, intim şi discret, cum ar veni.

Foto: Hepta

Modifică Setările