News

Mircea Badea a ajuns pe masa de operaţie FOTO/VIDEO

Mircea Badea a ajuns pe masa de operaţie FOTO/VIDEO

A amânat cât a putut de mult momentul, dar tot a ajuns pe mâna chirurgului. Uite de ce. Mircea Badea a ajuns pe patul de spital. Mircea Badea a afişat mereu o formă de zile mari, iar activitatea lui intensă la sala de sport şi în aer liber nu dădea de bănuit că ar fi suferit de o afecţiune serioasă. De fapt, poate tocmai ritmul susţinut în care îşi foloseşte corpul poate să-i fi cauzat durerea la genunchi. Cert e că el a ajuns pe mâna unui medic chirurg, dar acum e bucuros că a trecut cu bine şi peste această încercare.

„Am amânat ceva vreme, e suficient. Am făcut-o: ligamente încrucişate, ceva menisc, un pic de cartilaj, tot tacâmul“, a anunţat Mircea Badea pe blogul personal.

operatie

Şi, deşi ar fi putut alege pentru o asemenea intervenţie o clinică privată din străinătate, vedeta Antenei 3 a ales şi de această dată să fie… patriot.

A treia zi dupa operatie: 100 de grade flexie pe kinetec. #acl #meniscus #recovery #injury #surgery

A video posted by @mirceabadeareal on

„M-am operat în România, la spitalul Medlife. A fost o experienţă medicală la superlativ. Mulţumesc şi pe această cale domnului doctor Doru Filipescu (chirurgie), doamnei doctor Rely Manolescu (anestezie) şi întregului personal care m-a suportat şi m-a ajutat enorm. Întrucât în România paranoia e în floare din diverse direcţii, mi-am luat toate măsurile de precauţie şi am luat diagnostic scris de la o clinică de specialitate din München“, a mai scris Mircea Badea, mulţumit de serviciile medicale româneşti din sistemul privat.

Totodată, realizatorul emisiunii „În gura presei“ de la Antena 3 a ţinut să precizeze că intervenţia nu-l va ţintui la pat.

Primul pas, pas cu pas...:) #acl #meniscus #injury #surgery

A video posted by @mirceabadeareal on

„Întrucât m-am operat în România, începând de mâine nu voi lipsi de la nicio emisiune: nici de la ZU, nici de la Antena3“. Şi, într-adevăr, Mircea Badea s-a ţinut de promisiune, chiar dacă, între emisiuni, a fost nevoit să reducă efortul şi să-şi aplice gheaţă.

Mircea Badea cu piciorul operat
"Cu gheaţă la genunchi după emisiune la ZU".

Mircea Badea spagat pe doua scaune

„P.S. Va mai dura ceva până voi putea face din nou asta“, a mai scris el pe blog, postând o fotografie cu el în şpagat pe două scaune, figură care l-a făcut celebru, printre altele, în România.