News

Mircea Badea, la cuţite cu Oreste

Cândva buni prieteni, colaboratori şi colegi de trust, cei doi prezentatori de televiziune abia se mai pot privi în ochi. Disputele personale continuă acum în spaţiul virtual, unde-şi aruncă săgeţi cu venin de câte ori au ocazia.

Deşi au fost mai bine de zece ani în care i-a legat o frumoasă prietenie, Mircea Badea şi Oreste Teodorescu îşi adresează reciproc numai cuvinte pline de obidă. Unul dintre cele mai dure mesaje transmise de prezentatorul emisiunii “În gura presei” fostului său amic a fost postat recent pe contul său de Facebook.

„Acum am văzut că ultima jigodie declară într-un interviu că nu-mi poartă ranchiună pentru că m-a insultat, calomniat, înjurat pe mine, pe camarazii mei şi, desigur, şi pe familia mea. Să te ferească Zamolxe împreună cu Iustin Pârvu, Doru Bem şi Costi Ioniţă, alături de top zece reţete pentru combaterea mahmurelii, să ajungi să depinzi vreodată de mine. O să te strivesc ca pe un gândac“, i-a mai transmis Mircea lui Oreste, pe pagina sa de socializare Facebook.

Foto: Facebook