News

Mircea Badea: "Nu mănânc sănătos şi nu mă culc niciodată mai devreme de patru dimineaţa"

Mircea Badea: "Nu mănânc sănătos şi nu mă culc niciodată mai devreme de patru dimineaţa" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Mircea Badea recunoaşte că nu are un stil de viaţă sănătos, că nu merge la sală, că nu  are o alimentaţie adecvată şi că nu doarme atât cât ar trebui, asta spre deosebire de Carmen Brumă, partenera sa de viaţă.

“Despre mine se scriu nişte inexactităţi totale. Mircea Badea, eu sunt, care ştiţi are un stil de viaţă sănătos...Să mor eu, exact asta este, să mor eu dacă am un stil de viaţă sănătos. Mânca-ţi-aş, nu am un stil de viaţă sănătos. Un tip care se duce la sala de forţă. Nu mă duc la sala de forţă! Care mănâncă sănătos... Nu mănânc sănătos. Nimic din toate astea nu sunt adevărate. Ei mă confundă pe mine, mă confundă în sensul stilului de viaţă. Îmi confundă mie stilul de viaţă cu cel al lui Carmen.Nu are nicio legătură, dar nici cea mai mică legătură, stilul de viaţă al lui Carmen cu stilul meu de viaţă”, a declarat Mircea Badea la Antena 3.

„Stilul meu de viaţă este perfect nesănătos. Este unul dintre cele mai nesănătoase stiluri de viaţă de pe planetă. Deci, eu mă culc niciodată mai devreme de patru dimineaţa, uneori dorm cinci ore, uneori dorm şapte ore, uneori nu dorm deloc, însemnând deloc. Eu fac cele mai nesănătoase lucruri cu putinţă. Eu mănânc tablă zincată, la propriu. Mănânc în benzinării, deci din alea, ştii, desfac celofanul şi mănânc tabla zincată dinăuntru. S-a întâmplat, în New York, să nu dorm absolut deloc, după ce am băut nişte cantităţi respectabile de tărie. Nu trăiesc sănătos, nu mănânc sănătos şi nu mă duc la sala de forţă”, a mai adăugat prezentatorul.

 

Modifică Setările