Agenda

Mircea Radu îşi lansează prima carte

Mircea Radu îşi lansează prima carte

Vedeta de televiziune se lansează ca autor de cărţi cu un prim volum, "Poveşti cu gust".

Mircea Radu 5

O surpriză literară de la Mircea Radu, un om care a gustat şi din ştirile socio-politice, şi din lumea entertainmentului, care redescoperă copilăria alături de băieţelul său şi care, mai nou, explorează mai atent subtilităţile vieţii.

Şi, la fel ca în celebrul roman-fluviu al lui Marcel Proust, "În căutarea timpului piedut", care retrăieşte amintiri, emoţii şi întâmplări pornind de la o madlenă, Mircea Radu foloseşte diverse mâncăruri drept pretext pentru rememorare.

"Mâncărurile nu sunt doar pentru a potoli foamea, nu trezesc numai simţuri ci şi amintiri. Scrierile din cartea ”Poveşti cu gust” sunt legate de hrană dar şi de viaţa mea, de ce mi s-a întâmplat aievea sau doar mi s-a părut. Multe dintre personagiile despre care vei citi au existat - unele încă trăiesc în mine… Este o carte despre plăcerea de a sta la masă şi de a spune poveşti. Este o carte despre mine şi, poate, despre tine.", îşi prefaţează Mircea Radu lansarea cărţii la Editura Curtea Veche, într-un mesaj postat pe pagina personală.

Mircea Radu carte Povesti cu gust