News

Mirela de la „Insula iubirii“ s-a căsătorit în secret: a devenit doamna Tecar şi aşteaptă un copil

Mirela de la „Insula iubirii“ s-a căsătorit în secret: a devenit doamna Tecar şi aşteaptă un copil

A devenit cunoscută datorită emisiunii „Insula iubirii“, unde a participat în calitate de concurentă alături de iubitul ei de la acea vreme, Ionuţ Gojman, însă a fost părăsită de acesta, el dorind să devină ispită în celebra emisiune de la Antena 1.

Dorinţa lui Ionuţ Gojman a devenit realitate, astfel că Mirela a fost nevoită să-şi refacă viaţa alături de alt bărbat. Norocul fostei concurente de la „Insula iubirii“ a fost că, odată reîntoarsă în România, s-a îndrăgostit de un mai vechi prieten de familie, Florin Tecar.

Relaţia dintre Mirela şi Florin s-a dezvoltat rapid, cei doi dorind să aibă o familie numeroasă şi să devină soţ si soţie. În urmă cu doar câteva zile, Florin Tecar afirma pe Instagram că iubita lui urmează să devină mamă, fiind însărcinată, iar acum cei doi au o nouă veste bună.

Fosta concurentă de la „Insula iubirii“ şi actualul ei iubit au devenit, în mare secret, soţ şi soţie. Din câte se pare, ei s-au căsătorit la începutul acestei săptămâni, chiar dacă ispita Nicoleta, cea care îl cucerise pe Ionuţ Gojman, afirma că nu va avea loc nicio nuntă, deoarece Florin a înşelat-o pe Mirela, iar aceasta l-a prins în pat cu amanta. În ciuda informaţiilor apărute în presă, Mirela şi-a schimbat numele pe Instagram, a devenit doamna Tecar şi acum aşteaptă şi un copil.