News

Mirela Retegan, aniversare la malul mării. Care ar fi cel mai frumos cadou din lume pentru ”tanti prezentatoarea”

Mirela Retegan, aniversare la malul mării. Care ar fi cel mai frumos cadou din lume pentru ”tanti prezentatoarea” camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Mirela Retegan a împlinit 51 de ani şi conform tradiţiei, şi-a serbat ziua de naştere în weekend, la malul mării.

Un izvor de inspiraţie, bunăvoinţă şi caritate, tanti prezentatoarea Zurli nu îşi doreşte decât să ajute. După ce anul trecut a strâns fonduri pentru o maşină care să ajute o familie alcătuită dintr-o mamă, tânăra Sarah şi copii adoptaţi de ea, anul acesta Mirela vrea să strângă printr-o platformă de caritate suma necesară unei case pentru Sarah şi familia aflată în grija sa.

Iată care este mesajul Mirelei: ”Sunt extrem de recunoscătoare!

Am tot ce își poate dori un om. Am iubire, credință, sănătate, inspirație, bucurie, prieteni, curaj, încredere, voință, am atenția și grija celor de lângă mine. Am de toate! La 51 de ani pot spune cu mâna pe inimă că am tot ce mi-am dorit!

Astazi, de ziua mea, aș vrea să vă gândiți la ea - Cristina!

Fetița asta e simbolul curajului și-al iubirii de viață.

Pentru ea și fratii ei am început cel mai important proiect de până acum.

Ziua mea e pentru ei!

Cel mai frumos cadou pentru mine este o donație pentru ei, cine poate și cât poate, în contul campaniei „O Casă pentru Sarah și copiii ei”. 

Vă mulțumesc anticipat pentru toate gândurile frumoase!”, a scris Mirela Retegan pe Facebook.

Fondatoarea Zurli a petrecut în Vama Veche, alături de prieteni, colegi şi Maia, fiica sa, cu care are o relaţie extrem de apropiată.

Foto: Facebook

Comentarii

Modifică Setările