News

Mirela Retegan are conoravirus. Ce simptome acuză

Mirela Retegan are conoravirus. Ce simptome acuză

Mirela Retegan întregeşte lista vedetelor diagnosticate cu coronavirus. Fondatoarea Găştii Zurli a intrat în izolare până la sfârşitul lunii. “Sunt şi eu un număr printre miile de cazuri de îmbolnăviri de care auzim zilnic la ştiri. Am fost confirmată pozitiv”, a anunţat Mirela Retegan,

Simptomele au debutat brusc. „Noaptea am mers la baie din oră-n oră. Duminică am avut o stare de sfârşeală, de oboseală nejustificată. Seara mi s-a făcut atât de frig şi aveam nişte frisoane, de simţeam că nimic nu mă mai poate încălzi. Am făcut o baie fierbinte, dar nu m-a ajutat. Am pus pe mine absolut toate păturile şi plăpumile din casă, tot ce-am găsit am pus pe mine. Erau atât de grele că nici nu puteam să mă întorc de pe-o parte pe alta. Luni am făcut testul şi s-a confirmat virusul”.

Mirela s-a luptat cu frisoanele, dar nu şi-a pierdut mirosul.

“E posibil să mă fi ales doar cu atât, COVID-ul să fi fost blând cu mine. Cele mai puternice simptome mi s-au manifestat prin frisoane. Aşa frisoane puternice n-am trăit în toată viaţa mea. Doamne dă să fie doar atât!”. Mirela s-a izolat de fiica ei, Maya, care are testul negativ. „Ne-am izolat una de alta, ea are dormitorul la etaj, baia ei... Eu, când ies din cameră, îmi pun două măşti şi am după mine şerveţelele antibacteriene cu care şterg tot ce ating. Cel puţin eu o să stau până pe 27 decembrie în izolare, aşa că facem Crăciunul împreună”.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările