Vedete

Mirela Vaida a împlinit 38 de ani! Şi-a sărbătorit ziua în familie, alături de soţ şi de copii

Mirela Vaida a împlinit 38 de ani! Şi-a sărbătorit ziua în familie, alături de soţ şi de copii camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Mirela Vaida a împlinit 38 de ani. Vedeta avea programată o vacanţă la Londra alături de soţ, dar din cauza coronavirusului au anulat-o. Şi-a sărbătorit ziua de naştere în avans cu o zi, alături de familie.

Vârsta de 38 de ani a surprins-o pe Mirela Vaida alături e persoanele pe care le iubeşte cel mai mult: soţul şi cei trei copii ai lor. Prezentatoarea şi-a sărbătorit ziua cu câteva ore înainte, nu a putut ascunde prea mult tortul de privirile curioase ale copiilor săi. 

Micuţii i-au cântat acesteia La mulţi ani în varianta proprie şi i-au urat numai de bine. Vedeta a postat în mediul online o imagine cu micuţii ei alături de un tort, de flori şi de o şampanie. A avut şi un mesaj în care şi-a avertizat colegii din redacţia Antena 1:

"La noi a inceput petrecerea cu o zi mai devreme, ca maine nu se stie ce va mai fi! ☺️🍾🥂 Oricum, cu ai mei copii in casa, nu poti tine tortul in frigider pana maine! Nici cadourile nedesfacute! Asa ca am mancat tot pana la ora asta! Mi-au cantat si “Multi ani traiasca, Miss Mami!” 😂💃👠

Maine, fie ce o fi! Dar cu asa stare de urgenta, sa nu se astepte colegii de serviciu sa mai gasesc de cumparat vreun platou cu mancare de pus pe masa in redactie! Treaba e sa facem economie, da? 😁💖🤗 Hai, sa fim sanatosi!! Va imbratisez! 🎉🙏🦋 #sweet38 #stamacasa"

Şi-a anulat vacanţa din cauza coronavirusului

Prezentatoarea Acces direct avea planuri mari pentru aceeastă zi, urma să ajungă cu soţul ei la Londra, dar totul s-a schimbat din cauza coronavirusului.

”Ziua mea este luni, fac 38 de ani. Deja mă apropii de 40 de ani şi nu mă simt prea bine. Soţul meu mi-a făcut o surpriză, a luat bilete la musical, la Londra. A luat cazare la un hotel scump, şampanie, tort, a făcut rezervare la restaurant, dar unde să mă mai duc acum. Eu m-aş duce, dar după o să mă bage în carantină pentru 14 zile. Şi să stau departe de copii, de emisiune, nu pot”, a spus Mirela Vaida la Antena Stars.

La 38 de ani, Mirela Vaida îşi doreşte şi al patrulea copil 

Mirela Vaida prezintă emisiunea "Acces Direct", de luni până vineri, la Antena 1. Are un job stabilit de care e mândră, dar şi foarte multe cântări pe care le onorează cu drag. Viaţa ei personală e una fericită alături de soţ, de copii. Soţul a surprins-o când i-a spus recent că îşi doreşte al patrulea copil, o fetiţă: "Vrea soţul meu încă o fetiţă. Şi eu mi-aş dori...să închidem treaba, să fie două fete şi doi băieţi.

Eu nu pot să programez, programează Dumnezeu, eu spun ce îmi doresc, doar că...nu am probleme. Mulţumesc lui Dumnezeu, corpul meu am dus aşa de bine sarcinile, am născut natural, nu îmi este teamă de nimic, am alăptat copiii, mă ocup de ei...iarăşi va însemna o perioadă în care ies din muncă.

Te dezechilibreaă un pic, dar merită. Dacă Dumnezeu va da, pe curând că aş mai face încă un copil, Pragul e la doi copii. Dacă ai trecut de doi copii, restul sunt bonus de la viaţă. Nu-i mai simţi", a declarat Mirela Vaida Exclusiv pentru OK! Magazine. 

Modifică Setările